Ensemble Zuiderwind - Nieuwjaarsconcert

Tickets

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 14,00
Actieprijs: € 11,5
Voorverkoopprijs: € 12,5
Basisprijs: € 14
Abopas 2017-2018: € 10
Leopas 2017- 2018: € 10
Jongerenkaart 2017-2018: € 7
Promocode: € 0
Terug op verzoek, met nieuw programma. Tien blazers uit beide Limburgen (o.a. de Kampse Inge Peters!) brengen een feestelijk en licht repertoire én een ludiek jaaroverzicht!

Aperitiefconcert met vooraf (vanaf 14.00 uur) een gratis drankje in CCkaffee. 

Ensemble Zuiderwind brengt u in dit avondvullend concert een veelzijdig en uitdagend repertoire in een mix van vele stijlen! De voorstelling is een melange van kamermuziekrepertoire met lichter genre, toegespitst van de gebeurtenissen van het afgelopen jaar. Daarbij komen componisten zoals Johann Strauss, Franz Lehar, Gioacchino Rossini, Pjotr Iljitsj Tsjaikovski, Antonin Dvorak en Andrew Lloyd Webber aan bod.

De soliste van dit jaar is sopraan Aline Lermytte. Ze is een enthousiaste en jonge Belgische sopraan, was studente aan het conservatorium van Maastricht en is actief als soliste, koorlid en zangdocente aan de kunstacademie van Maasmechelen en Herenthout. Bovendien is ze ook dirigente van het Koninklijk Sint-Lutgardiskoor in Herenthout. Aline

Het eerste deel beslaat een jaaroverzicht waarin presentator Jos Simons en het blaaskwintet op een ludieke manier terugkijken naar de belangrijkste gebeurtenissen van het voorbije jaar, met bijpassende beelden op de achtergrond. Het daaropvolgende feestelijke, lichtere programma met zangeres geeft u de kans het jaar in glans af te sluiten.

Dit nieuwjaarsconcert is de ideale start van een nieuw jaar met de wind in de rug!

 

Website: www.zuiderwind.eu

Beluister hier een kort fragment!
Audio sample kwintet 'I Feel Pretty (Leonard Bernstein)'