Jan Jaap van der Wal - Schoon | LAATSTE TICKETS!

Tickets

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 19,00
Actieprijs: € 17
Voorverkoopprijs: € 18
Basisprijs: € 19
Abopas 2017-2018: € 16
Jongerenkaart 2017-2018: € 7
Satiricus en mediafiguur (Ideale Wereld en Slimste Mens) knalt je omver met snelle en rake grappen. Zijn eerste avondshow in Vlaanderen was in… Leopoldsburg, blij dat hij terug is!

Première voor Limburg!

Vlaanderen houdt van Jan Jaap van der Wal en dat gevoel is wederzijds. Na zijn tijdelijke verblijf als ‘gelukzoeker’ ter voorbereiding van zijn uitverkochte tournee De Nieuwe Belg, koos Jan Jaap ervoor om definitief naar Antwerpen te verhuizen. Van der Wal is een ervaren comedian die elke zaal kan omver knallen met zijn snelle, scherpe en rake moppen. Hij verdiende in Nederland al meer dan zijn strepen als politiek satiricus en mediafiguur en ook Vlaanderen viel als een blok voor zijn ongedwongen stijl. Zijn indrukwekkende passage in De Slimste Mens ter Wereld, vaste gast tijdens de ochtend van Studio Brussel, uitgezonden tijdens Comedy Kings op Vier en professioneel pleiter en roaster in Advocaat van de Duivel en Achter de Rug en momenteel wekelijks te zien in De Ideale Wereld.

SCHOON is de tweede show die comedian Jan Jaap van der Wal maakt speciaal voor en in Vlaanderen. De liefde tussen Jan Jaap en z’n tweede thuisland is nog niet bekoeld. Sterker nog, die is dieper geworden.

In SCHOON gaat hij verder in op alles wat mooi is aan Vlaanderen. En pas op: de schoonheid kan ook zitten in de lelijke dingen. De rafelrandjes, en scherpe hoekjes, en uitgewreven vlekken. Ze zijn allemaal SCHOON. Het is maar hoe je er naar kijkt.

Met grappen die van absurditeit logica maken en van logica absurditeit, belooft ’t een schone avond te worden!

Website: www.janjaapvanderwal.nl

De beste fragmenten van Jan Jaap in de Slimste Mens ter Wereld!: