Exclusief Kookboek

Onze nieuwe stafmedewerker Tiana Van de Weyer werkten samen met medewerkers Chris Schroyen en Kristin Wouters en onze cateringploeg aan een exclusief kookboek ter ere van het 40-jarig jubileum van ons cultuurcentrum.

Nu onze bejubelde artiestenkeuken net als het podium meer dan een jaar leeg bleef, staken onze kookvrijwilligers de handen op een andere manier uit de mouwen.

Ter ere van 40 jaar cc (1981 - 2021), werkten ze aan een eigen kookboek. De projectleiders daar zijn Kristin Wouters en Chris Schroyen. Deze dames zijn de vaste waarden binnen het cc met de langste dienstjaren onder de administratie. Zij zijn ook de aanspreekpunten voor de cateringploeg, hebben de ontwikkeling van deze ploeg vanaf het begin meegemaakt en zijn zelf ook niet bang om de kookpotten boven te halen bij onze activiteiten.

Kortom: zij en de vrijwilligers zijn de stuwende kracht die de artiestencatering tot het hoogste niveau hebben getild. Deze ploeg zijn de gastheren en -dames die de artiesten hartelijk ontvangen en ervoor zorgen dat ze de energie hebben om het beste van zichzelf te geven op het podium. Onze nieuwe stafmedewerker Tiana Van de Weyer heeft een grafische opleiding en zal zich ontfermen over de lay-out van het boek. Huisfotografe Sonja Bruggeman zorgt voor de foto's.

Wat mag je verwachten van dit boek?

  • Lekkere, gevarieerde recepten
  • Flexibel: onderaan de recepten zie je waar mogelijk hoe je het recept makkelijk kan aanpassen aan jouw dieet: vegetarisch, vegan, glutenvrij of lactosevrij
  • Interessante anekdotes over onze artiesten achter de schermen
  • Een blik op de evolutie van onze artiestencatering
  • Leuke weetjes over onze cateringvrijwilligers
  • Beschikbaar vanaf september

De oplage is zeer beperkt. Bestel nu jouw exemplaar voor 10 euro.