EXPO Birds

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

Gratis
Weinig dieren spreken zo tot de verbeelding van kunstenaars als vogels. Rond dit thema werd een tentoonstelling samengesteld met werk van hedendaagse kunstenaars: Brigitte Aendekerk, Ida Beerten, Babette Degraeve, Bart Heijlen, Marijke Henkens, Magda Huygens, Gust Put, Hans Put, Frédérique Rennuit, Skawager. In het oeuvre van al deze kunstenaars nemen vogels een belangrijke plaats in.

BIRDS is een tentoonstelling in samenwerking met de partners van CultuurCentraal. De volledige expo opende in CC Beringen en een selectie uit de werken reist nu af naar CC Leopoldsburg en daarna CC Houthalen-Helchteren en GC Zonhoven.

Je kan deze spraakmakende tentoonstelling bewonderen in de exporuimte van cc Leopoldsburg van 10 tot en met 20 december tijdens de openingsuren van cc Leopoldsburg. De toegang is gratis. Op 11 december om 16u (na kinderfilm ‘De Grinch’) wordt de expo feestelijk geopend op kindermaat met een kinderworkshop door Joske Vranken, buffetje door Rita Huysmans en rondleiding door Mariejo Drees.