KINDERTHEATER Fabriek Artistiek | Wolf (7+)

Tickets

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 8,00
Actieprijs: € 7,5
Basisprijs: € 8
Abopas 2020-2021: € 7
Leopas 2020-2021: € 7
Hier krijg je het échte verhaal van Wolf! Als wolvenprovincie bij uitstek, horen we het te kennen! Maar welke wolf? De Grote Boze Wolf, harige slechterik uit de sprookjes? August? Moeten wij er schrik van hebben? Loert hij naar ons achter de bomen? In Wolf vertelt hij zijn eigen verhaal (met stevige muziek!) en leren we hem op een andere manier kennen. Kinderen, hou je oma maar goed vast, voor hij ermee gaat lopen!

De Wolf? De Boze Wolf? De Grote Boze Wolf… August? Zo kennen we hem… althans dat denken we. De kranten berichtten er al over; de WOLF is terug. Moeten wij er schrik van hebben? Loert er achter elke boom gevaar?

In WOLF leren we hem kennen op een andere manier. WOLF is een theatervoorstelling over de vooroordelen rond de wolf en vooroordelen in het algemeen. Waarom wordt Wolf in sprookjes altijd afgeschilderd als een slechterik en waarom moeten we er schrik van hebben?

In ‘WOLF – het echte verhaal’ leren we hem eindelijk kennen zoals hij is. Een voorstelling over waarom je pas de dingen snapt als je het hele plaatje kent. En dat je elkaar maar kan leren kennen, als je durft luisteren naar elkaar.

WOLF is een muzikale familievoorstelling waarin hij je meeneemt in zijn eigen verhaal… en ja… hij kan er toch ook niet aan doen dat hij een vleeseter is...

  • Spel: Tom Voet en Bernd Verzele
  • Acteurscoach: Els Trio
  • Productie: Fabriek Artistiek

Speelduur +/- 60 minuten.

Website: www.fabriekartistiek.be/wolf

Trailer: