THEATER Fred Delfgaauw - Paradijsvogels

Tickets

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 19,00
Actieprijs: € 16
Basisprijs: € 19
ABOpas: € 15
LEOpas: € 15
TROEPkaart: € 7
Poppenspeler Fred Delfgaauw slaagt er in om van levenloze materie personages te maken die van vlees en bloed lijken te zijn. In zijn nieuwe solovoorstelling sleept Delfgaauw het publiek op onnavolgbare wijze mee in de wereld van kluizenaars en theatrale grootheden.

Hij laat zijn excentrieke poppenkarakters in dialoog met hem erop los fulmineren, nostalgisch mijmeren en filosoferen, doorsneden met geestige oneliners. Delfgaauw is niet uit te leggen. Je MOET hem zien!

In zijn nieuwe solovoorstelling sleept Delfgaauw het publiek op onnavolgbare wijze mee in de wereld van kluizenaars en theatrale grootheden. Naar Den Haag waar hij zijn vroege jeugd doorbracht. De paradijsvogels uit zijn verleden én geloof inspireerden hem om van ‘zeker weten’ naar de schoonheid van twijfel te gaan.

Na het enorme succes van ‘In De Wachtkamer Van De Liefde’ kunnen we ook nu weer rekenen op humor en ontroering die zó dicht bij elkaar liggen dat het heerlijk schuurt. De meesterverteller en maker van een unieke vorm van totaaltheater weet zijn publiek te vangen met minimale middelen.

Met:
Fred Delfgaauw – tekst en spel
Aus Greidanus sr. – regie
Studio Peer / Theater Peeriscoop – productie

Website: www.delfgaauw.nl