CONCERT Frimout | Flits me terug naar de jaren 80

Tickets

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 15,00
Actieprijs: € 12
Voorverkoopprijs: € 14
Basisprijs: € 15
Abopas 2018-2019: € 10
Leopas 2018-2019: € 10
Jongerenkaart 2018-2019: € 7
groepskorting (vanaf 10 p.): € 12
Zeskoppige band rond Kamps frontman Stef Willems mengt eigen werk met Nederlandstalige Bel- en Nederpopklassiekers uit hun jeugd, van swingende popsongs tot emotionele ballads.

Flits me terug naar de jaren '80 is tweemaal 50 minuten feelgood Nederlandstalige pop, verpakt in een nostalgisch jasje. Gebracht door de straffe Nederlandstalige band van Kamps voorman Stef Willems die de voorbije jaren tijdens meer dan 100 optredens in heel het land meer dan zijn strepen verdiend heeft. CC Leopoldsburg heeft een boontje voor Frimout, in onze schouwburg deden ze enkele jaren geleden hun eerste theateroptreden, met veel succes!

Frimout is een uitstekende zeskoppige band. Hun felgesmaakte shows bezorgen de band een live-reputatie om u tegen te zeggen. Zo staan ze onder andere op een volgepakte Oude Markt van Leuven, twee maal op de Gentse Feesten en jaar na jaar bewijzen ze hun kunnen op stadsfestivals en parkfeesten allerhande doorheen het land.

Verwacht je bij deze show aan nummers van Wim De Craene ('Breek uit jezelf'), Luk Van Kessel (‘Hotel Paradiso’), Ann Christy ('Ik leef voor jou'), Frank Boeijen (‘Kronenburg Park’) en Het Goede Doel (‘Ik dans dus ik besta’) en nog vele andere topsongs. Frimout eert niet alleen zijn helden, maar ze brengen uiteraard ook het strafste uit hun eigen repertoire.

>> website
www.frimout-band.be

>> Frimout met Flits Me Terug in 2017 live opgenomen tijdens hun concert hier:

>> Frimout het met prachtige Sterren Zien met de acteurs van onze huistheatergroep Opening Doors als figuranten in de clip: