MUZIEK Gers Pardoel - Karakter | GEANNULEERD

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 28,00
Actieprijs: € 26
Basisprijs: € 28
ABOpas: € 25
LEOpas: € 25
Het wordt zijn eerste solo theatershow, waarbij Gers zichzelf begeleidt op instrumenten en op zoek gaat naar de verschillende types in hem.

Dit voorjaar bracht Gers Pardoel de single ’Nachttrein ft. Sean Dhondt’, en zijn nieuwe album ‘2020’ uit en speelde in een uitverkochte Lotto Arena. Hij is ook nog altijd een graag geziene gast op de Belgische TV. Na het grote succes van zijn vorige uitverkochte theatertour, trekt hij eind 2020 opnieuw de theaters in.

Het wordt zijn eerste solo theatershow, waarbij Gers zichzelf begeleidt op instrumenten en op zoek gaat naar de verschillende types in hem. Hoe ga je om met succes en vind je daarbij de juiste balans tussen artiest, vader, partner, broer en vriend. Wat met moodswings die gaan van ontevreden tot heel blij, verdrietig tot heel gelukkig, kalm tot heel boos. En hoe belangrijk is Eminem, de uberrapper ever, in het leven van Gers?

Een show waarbij uiteraard de oude en nieuwe hits aan bod komen. Kortom, dit wordt een avond om Gers Pardoel echt te leren kennen in een intieme setting.

Website: www.gerspardoel.nl/