HUMOR Gili | Charlatan

Tickets

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 15,00
Actieprijs: € 13
Voorverkoopprijs: € 14
Basisprijs: € 15
Abopas 2018-2019: € 12
Leopas 2018-2019: € 12
Deze mentalist waarschuwt ons al tien jaar voor kwakzalvers die goedgelovigen foppen, maar nu liegt en bedriegt hij zélf naar hartenlust, al legt hij wel alle illusies netjes uit!

Al meer dan tien jaar waarschuwt mentalist Gili ons voor de gevaren van manipulatie, voor kwakzalvers die misbruik maken van de goedgelovigheid van hun medemens. Zijn vijf zintuigen zó goed gebruiken dat het lijkt alsof hij een zesde zintuig heeft: dat is het vak dat mentalist Gili tot een ware kunst wist te verheffen en waarmee hij vermeende paragnosten en helderzienden liefdevol belachelijk maakt.

Maar wat gebeurt er als Gili zich zélf inlaat met charlatanerie?

In zijn zaalshow ‘Charlatan’ laat Gili zijn evil twin volledig los. Hij zet zijn gaven op scherp om bewust zijn slechte ik te laten zegevieren. Charlatan Gili bespeelt en bedriegt systematisch het publiek en smeert het met een bedrieglijke charme eender wat aan. Voor de finale van de show creëert Gili zelfs een onweerstaanbare nood bij zijn toeschouwers, waarvan ze aan het begin van de avond nog niet wisten dat ze die hadden. Verwerpelijk, zeg je? Inderdaad, maar wreed plezant!

>> website
http://gili.be/nl

>> Hilarische clip met een zingende Gili over… geld: