MUZIEK Gordie Mac Keeman & His Rhythm Boys | Dreamland

Tickets

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 17,00
Actieprijs: € 15
Voorverkoopprijs: € 16
Basisprijs: € 17
Abopas 2019-2020: € 14
Leopas 2019-2020: € 14
Het uit PEI afkomstige Canadese bekroonde kwartet Gordie MacKeeman en His Rhythm Boys zijn terug met hun vierde studio-opname, 'Dreamland'. Geraffineerde bluegrass, down-home country en roekeloze rockabilly, in een stuwende set van originals, leuke covers en voetstompende instrumentals.

Gordie's charme (en vliegende viool en voeten) en de unieke mix van zowat elk rootsgenre zorgen er in “no time” voor dat ze overal uitgroeien tot publiekslieveling nr.1!

Als een multi-instrumenteel muzikaal Zwitsers legermes waar bijna bij elk nummer van instrument en stijl gewisseld wordt doet Gordie zijn bijnaam 'Crazy Legs' alle eer aan met zijn "elastieken benen" of met een danssolo op de klankkast van de contrabas.

Dreamland' omvat Cajun rocker 'Sittin' In A Bar', de klassieke country-song 'Strength In Numbers', en de ultieme track, Gene MacLellan's 'Just Want To Be loved By You'. En dan is er ook nog de gekke cover van 'Run With Us', de herkennings-song van de klassieke jaren '80 cartoon The Raccoons, als grote publiekslieveling.

► Website: gordiemackeeman.com

JUST WANT TO BE LOVED BY YOU HD by Gordie McKeeman