MUZIEK Hans de Booij & Didier | Blijven - ON HOLD

ON HOLD

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 17,00
Actieprijs: € 15
Basisprijs: € 17
ABOpas 2020-2021: € 14
LEOpas 2020-2021: € 14
TROEPkaart 2020-2021: € 8
Sinds 40 jaar draait de motor van muziek voor Hans de Booij. Van vroege grote successen tot aan de zoute levenslessen. Hij staat voor eeuwig in het collectieve geheugen gegrift als de vertolker van onverwoestbare hits zoals ‘Ik hou van alle vrouwen', 'Thuis ben’, ‘Een vrouw zoals jij’, 'De lichtjes van de Schelde' en uiteraard van de megahit 'Annabel'.

Aangezien het Cultuurcentrum tot en met 1 maart gesloten is voor publiek kan je je wel inschrijven voor deze voorstelling maar je wordt via mail persoonlijk geïnformeerd wanneer deze effectief zal (kunnen) doorgaan. Terugbetalingen mogelijk indien de datum je niet past.


Nu, 40 jaar later, presenteert hij u Wonderlijk Liedtheater!

Hans de Booij is kunstenaar in hart en nieren: songwriter, schrijver, schilder en levenskunstenaar. Zijn persoonlijke levensfilosofie beschrijft hij in zijn boek waarin hij pleit voor een Ministerie van Liefde.

Hij maakt eigenzinnige chansons, steeds geïnspireerd door zijn non-conformistische manier van leven. Liefde, geweldloosheid en levensvreugde zijn de belangrijkste thema’s.

Blijven is een ingetogen voorstelling met oud en nieuw werk. Hans begeleidt zichzelf op gitaar en keyboards. Didier Deruytter speelt piano en zingt backings.

Hans de Booij - zang, gitaar, keyboards
Didier Deruytter - keyboards, backings