DANS Hear the Dance

Tickets

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 17,00
Actieprijs: € 15
Voorverkoopprijs: € 16
Basisprijs: € 17
Abopas 2018-2019: € 14
Leopas 2018-2019: € 14
Jongerenkaart 2018-2019: € 7
groepskorting (vanaf 10 p.): € 15
Ritmische dansshow die flamenco, traditionele Ierse stepdance, tapdans en hedendaagse jazzdans mengt, met vier dansers en zes muzikanten uit Ierland, Spanje en Polen.

Enige show in Limburg

Hear the dance is een uniek dansproject gebaseerd op verschillende vormen van dans: Ierse stepdans, flamenco, tapdans en moderne dans. Dit allemaal op live ethno-jazz muziek. Het is een kleurrijk optreden waar dans en muziek integraal met elkaar verbonden zijn, verschillende culturen elkaar ontmoeten op het podium en waar traditie en eigentijdsheid synoniemen zijn.

Het project is gecreëerd door mensen uit verschillende muziek-en danswerelden wiens passie het is om de liefde voor hun cultuur te delen. Deze show richt zich dan ook tot het ruime publiek. Flamenco fans die voor de eerste keer een Ierse stepdans live zien, moderne dansliefhebbers die wereldmuziek leren kennen of een jazz-liefhebber die een dansoptreden ervaart. Allemaal voorbeelden van verschillende doelgroepen. Allen geschikt voor deze show.

De show is één van de enige ter wereld die traditionele Ierse muziek, flamenco en jazz combineert. Special guest en gastdanser is Andrew Vickers, voormalig lead danser in shows als Spirit of Ireland, Every Little Step en Magic of the Dance.

“See the music, hear the dance.”? George Balanchine

Dansers

MARTA CZYZ
KAROL DRZEWOSZEWSKI
AGATA TEODORCZYK
MATEUSZ WÓJCIK

Muzikanten:

TOMASZ BIELA
Wojciech Braszak
MICHAL CZACHOWSKI
EWELINA GRYGIER
ANDRZEJ KOWALSKI
MALGORZATA MYCEK

>> De trailer van Hear the Dance: