LEZING Het PUBERBREIN: een handleiding

Tickets

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 5,00
Basisprijs: € 5
Als kinderen de 12 passeren, veranderen ze tijdelijk in een ander soort levensvorm die onbegrijpelijk is voor hun volwassen omgeving. Logische argumenten hebben op hen geen vat meer, ze maken vreemde keuzes, blijven de hele dag humeurig in bed liggen en kleven vast aan hun smartphone.

Aletta Smits uit het “Verre Nederland” licht op humoristische wijze de sluier op en steekt u een hart onder de riem! Voor mensen met een puber in huis of de familie, voor lesgevers, stagebegeleiders en iedereen die met jongeren werkt.

Als kinderen de 12 passeren, veranderen ze tijdelijk in een ander soort levensvorm die onbegrijpelijk is voor hun volwassen omgeving. Ze lijken niet vatbaar voor de meest logische argumenten, ze maken onnavolgbare keuzes en roepen vaak wrevel en onbegrip op: waarom komen ze niet uit bed, waarom denken ze nergens aan, waarom zijn ze zo wispelturig, waarom zijn ze aan hun mobiele telefoon vastgeplakt, waarom komen ze altijd te laat of veranderen ze om de drie weken van studie?

De lezing “puberbrein” zet het voor u op een rij en geeft en passant op humoristische wijze antwoord op voorgaande vragen. Hiervoor haalden we Aletta speciaal voor u een avondje weg uit Amsterdam!

Voor mensen met een puber in huis, oma’s, opa’s, lesgevers, stagebegeleiders en iedereen die met jongeren tot 25 jaar leeft of werkt.

Enkele reacties:

  • “Ik kijk nooit meer hetzelfde naar mijn kinderen, vanaf morgen wordt alles anders thuis."
  • “Ik dacht dat ik naar een presentatie ging, maar het leek wel of ik een avond in het theater had gezeten.”
  • "Fantastische lezing, met veel herkenbare voorbeelden en humor."

Datum: donderdag | 19.30–20.30 uur | 26/11/2020

Plaats: cultuurcentrum
Begeleiding: Aletta Smits
Basisprijs: € 5