Hoe boek je tickets

Hoe boek je tickets voor seizoen 2018-2019?

Boek je tickets voor minder dan vijf voorstellingen (per persoon en per bestelling)?

De ticketprijs wordt dan bepaald door het tijdstip (= de dag / de datum) waarop je het ticket boekt. De ticketverkoop start vanaf vrijdag 4 mei 2018 om 15.00 uur. Hoe vroeger je boekt, hoe minder je (meestal) betaalt.

Indien je meerdere voorstellingen boekt, kan je deze in je winkelmandje steken en vervolgens in één handeling samen afrekenen.

ACTIEPRIJS

geldt enkel tijdens de TICKETBEURS (of bij speciale tijdelijke acties)  

De abonnees van seizoen 2017-2018 en inwoners van Leopoldsburg konden al boeken vanaf zaterdagochtend 21 april 2018, het is dan ook mogelijk dat tegen de Ticketbeurs enkele voorstellingen al (bijna) uitverkocht zijn. Wil je volgend seizoen ook van dit voordeel genieten? Word dan abonnee! Meer uitleg over de voordelen voor abonnees

Aan de abonnees van seizoen 2017-2018: ten laatste op 10 april krijg je e-mail of brief met instructies. Niet gekregen? Graag dan snel een seintje op tel. 011 34 65 48.

VOORVERKOOPPRIJS

van dinsdag 8 mei 2018 tot zeven kalenderdagen voor de dag van de voorstelling (balie, telefonisch of online via de website)

BASISPRIJS

vanaf zeven kalenderdagen vóór de voorstelling tot en met de dag van de voorstelling zelf (balie, telefonisch of online via de website)

Bij een voorstelling gaat de balie open één uur voor aanvang.

ABOPRIJS

als je tickets boekt voor minstens 5 verschillende voorstellingen (per persoon, binnen dezelfde bestelling) dan ben je abonnee.

Boek je tickets voor vijf voorstellingen of meer (per persoon en per bestelling)?

Boek je – op eender welk tijdstip – binnen dezelfde bestelling voor minstens 5 verschillende voorstellingen (voor dezelfde persoon) dan ben je ABONNEE, betaal je de laagste prijs en geniet je van enkele voordelen. Boek je voor minstens 8 verschillende voorstellingen, dan krijg je er een gratis verwenvoorstelling bovenop!

Hoe vroeger je boekt, hoe minder je (meestal) betaalt voor je tickets.
Abonnees boeken het hele seizoen aan de laagste Abo-prijs!

Hieronder een korte toelichting 'Hoe boek je een abonnement online':