MUZIEK Ine

Tickets

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 13,00
Actieprijs: € 11
Voorverkoopprijs: € 12
Basisprijs: € 13
Abopas 2019-2020: € 10
Leopas 2019-2020: € 10
TROEPkaart 2019-2020: € 7
Ine Tiolants, beter bekend als INE, doet misschien al een belletje rinkelen? Deze 22-jarige jongedame uit het Limburgse Alken werd in 2018 de MNM Rising Star, lanceerde onlangs haar debuutsingle The Odds en stond al op grote podia (Pukema, Suikerrock…). Ze wordt ongetwijfeld de revelatie van 2019! Zien we je bij INE?

Deze voorstelling heeft het TROEP-label. Ben je tussen 16 en 25? Dan is dit zeker iets voor jou.

De naam INE doet zeker in de muziekwereld, al her en der een belletje … zeg maar bel rinkelen. Deze uiterst getalenteerde 22-jarige jongedame was reeds te horen op Studio Brussel, Q-music, MNM, Joe, … stond al op grote podia van o.a. Suikerrock, de Gentse Feesten, Pukema, etc… en verzorgde ook meerdere malen het voorprogramma voor gevestigde namen als Natalia, Bart Peeters, Soulsister en The Scabs.

Waar haar repertoire tot op heden bestond uit eigenzinnige covers van songs van haar muzikale helden Johnny Cash en Bruce Springsteen, en nummers van o.a. Imagine Dragons, Sinéad O’ Connor, Bastille, Bear’s Den, Ben Howard, Mumford & Sons en Kaleo, acht INE de tijd nu rijp om uit te pakken met eigen repertoire en een nieuw muzikaal hoofdstuk aan te vatten.

Enkele ronkende namen uit de muziekwereld geloven rotsvast in het talent van INE en werkten dan ook graag mee aan ’The Odds’. Zo kroop songwriter-producer Jo Cassiers (oa Stan Van Samang) samen met INE in de pen voor het nummer en kon de Limburgse artieste ook rekenen op muzikanten Ozan Bozdag en Claudio Arduini (Oscar & The Wolf) tijdens de studio-opnames.

Haar debuutsingle ‘The Odds’ is meteen een blauwdruk van wat we van INE mogen verwachten. Een kwaliteitsvolle, internationaal klinkende song, waarin de unieke, onderscheidende stem van INE je tot in het diepst van je vezels raakt. Zien we je bij INE?

► Een filmpje: 

MNM-rising star!