Info

Sluiting cultuurcentrum: laatste info.

UPDATE 01/10/2021

VANAF 01.10.2021 

Vanaf 1 oktober vervallen alle maatregelen voor evenementen/voorstellingen tot 500 aanwezigen binnen. Dit betekent dat er geen mondmaskers moeten gedragen worden of afstand moet worden gehouden in onze zalen. Ook het Covid Safe Ticket is niet meer nodig.

Voor repetities, workshops, meetings, georganiseerde activiteiten (indoor & outdoor) gelden volgende voorwaarden:

  • Aantal deelnemers : geen beperkingen
  • Social distancing : geen afstand verplicht
  • Mondmasker : geen mondmasker verplicht
  • Eten/Drinken/Catering/Bediening : geen verplichtingen
  • Ventilatie : Geen verplichtingen. Aanbevelingen volgens adviezen luchtkwaliteit (indoor).

Ook mag het mondmasker vanaf 1 oktober afgezet worden in onze horeca-zaken.


ALGEMEEN 

We respecteren steeds de kaders die worden opgelegd in het generieke basisprotocol cultuur, de sectorgids professionele kunsten, het protocol van de FOD WASO en het horecaprotocol

Ook onze medewerkers zijn allen goed geïnformeerd en steeds aanspreekbaar bij al jouw vragen. 

Ventilatie
We zetten maximaal in op ventilatie. Onze schouwburg is voorzien van gloednieuwe airconditioning en van ventilatie. Voorts zijn er CO2-meters en is er een constante monitoring van de ppm waarden. Bijkomend worden extra CO2 meters geplaatst in de zalen en lokalen. Er wordt bijkomend verlucht waar nodig.

Hygiëne 
Op verschillende plaatsen staan zuilen met hygiënische handgel ter beschikking. Ontsmet regelmatig jouw handen tijdens het bezoek. Je kan steeds jouw handen reinigen met zeep in de toiletten. Er wordt bovendien een reinigings- en ontsmettingsplan toegepast. 

Mondmasker
Het dragen van een mondmasker is niet langer verplicht in onze gebouwen. Tijdens verplaatsingen in het gebouw geldt er enkel nog een aanbeveling wanneer de afstand van 1,5 meter niet bewaard kan worden. Uiteraard is het steeds uw eigen keuze om het mondmasker ook in onze zalen te dragen. 

Ben je ziek of heb je de laatste 7 dagen voor jouw bezoek klachten gehad die gelinkt kunnen worden aan een covid-infectie, dan vragen wij jou om het bezoek te annuleren of uit te stellen. In het kader van contactonderzoek is het mogelijk dat contactgegevens worden opgevraagd. 

We wensen je een aangenaam bezoek en een fijne beleving toe!