Info

Sluiting cultuurcentrum: laatste info.

WE WILL MEET AGAIN...

UPDATE 28/04/2021

Op dit moment is cc Leopoldsburg gesloten voor publiek minstens tot en met 31 mei om zo de verdere verspreiding van het virus mee een halt toe te roepen. Fysieke activiteiten en evenementen kunnen dus niet plaatsvinden en er zijn ook geen verhuringen mogelijk, behalve: 

  • voor activiteiten onder de protocollen van onderwijs of kinderopvang
  • voor bloedinzamelingen

Onder voorbehoud van de dan geldende maatregelen kan er wel vrijblijvend gereserveerd worden voor activiteiten binnenshuis na 1 juni.

De schouwburg is omwille van renovatie pas weer beschikbaar vanaf september 2021.

Met het nieuwe vaccin is er eindelijk hoop op perspectief. Wanneer we onze deuren mogen openzetten, weten we niet, maar wat we wel weten is dat we elkaar gaan terugzien ergens dit jaar, als de pandemie weer bedwongen is. Tot dan werken we achter de schermen hard om alternatieven te bedenken om de muziek nog even tot bij jou te brengen en gaan we op zoek naar nieuwe data om shows te herplannen. 

Heb je een ticket voor zo'n activiteit of huurde je een lokaal, hou dan zeker je mailbox in de gaten en zorg goed voor jezelf en elkaar.


Met warme groetjes

Team cc Leopoldsburg

Wil je ons bereiken?

We blijven telefonisch en per mail bereikbaar tijdens de openingsuren.

Voor meer info over de impact op de dienstverlening van andere gemeentelijke diensten, raadpleeg je best dit overzicht.

Wat als… 

Je tickets boekt voor activiteiten die uiteindelijk toch niet mogen/kunnen doorgaan? Dan proberen we een nieuwe datum te zoeken of krijgt u het volledige bedrag terugbetaald.