Info

Sluiting cultuurcentrum tot en met 13 december.

WE WILL MEET AGAIN...

UPDATE 05/11/2020

Het zat er aan te komen en nu is het dus zover: cultuurcentrum Leopoldsburg sluit de deuren vanaf donderdag 29 oktober, voorlopig tot en met 13 december. Alle geplande activiteiten in deze periode kunnen niet plaatsvinden en er zijn ook geen verhuringen mogelijk, tenzij ze onder de protocollen van onderwijs of kinderopvang horen. Dit is ons aandeel om het onderling contact tussen mensen zoveel mogelijk te verminderen zodat het virus de komende weken geen enkele kans meer krijgt om zich verder te verspreiden. Ons cultuurhart bloedt, maar dit is onder deze omstandigheden de enige juiste koers om te nemen. 

Heb je een ticket voor zo'n activiteit of huurde je een lokaal, dan word je zo snel mogelijk gecontacteerd. Hou zeker je mailbox in de gaten. We gaan op zoek naar nieuwe data op een later moment.

We blijven wel telefonisch en per mail bereikbaar tijdens de openingsuren.

Voor meer info over de impact op de dienstverlening van andere gemeentelijke diensten, raadpleeg je best dit overzicht.

Wat als… 

Je tickets boekt voor activiteiten die uiteindelijk toch niet mogen/kunnen doorgaan? Dan proberen we een nieuwe datum te zoeken of krijgt u het volledige bedrag terugbetaald. 

Wil je ons bereiken?

Tijdens de openingsuren kan je ons steeds bereiken via info@ccleopoldsburg.be of 011 34 65 48. Jouw veiligheid is voor ons van het grootste belang. Bedankt om de regels na te leven. Zorg goed voor jezelf en voor elkaar. Samen komen we hierdoor!