CONCERT Irish Mythen - Live!

Tickets

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 16,00
Actieprijs: € 13
Voorverkoopprijs: € 15
Basisprijs: € 16
Abopas 2018-2019: € 12
Leopas 2018-2019: € 12
Promocode: € 10
Ierse folkzangeres en songwriter die al het podium deelde met The Dubliners. Een stem als een klok, doorleefde performance en grappige bindteksten vol zwarte humor.

Irish Mythen dwingt door haar charisma meteen aandacht af. Deze in Ierland geboren Canadese singersongwriter deelde het podium o.m. met The Dubliners, Rod Stewart en Gordon Lightfoot. Haar live talent is legendarisch. Alleen gewapend met haar gitaar kan ze het niet laten om op een directe manier de ‘vervelende’ thema’s van deze tijd te behandelen. De protestzangeres is nooit ver weg en dat ze lesbisch is, vertelt ze direct aan het begin van haar concert. Voor Irish is dit allemaal erg naturel. Een stem als een klok, een doorleefde performance en grappige bindteksten vol zwarte humor: dit is hét niet te missen concert van 2019.

Irish Mythen maakte vier albums, inclusief de ECMA-genomineerde ‘Open Here’. In 2009 verhuisde ze naar Canada. Haar live-optredens zitten vol wilde emoties. ze steekt haar hart en ziel in elk woord dat ze zingt. Ze brengt haar liedjes op zo’n manier dat ze ’s nachts in je dromen nog nazinderen.

>> website
www.irishmythen.com 

>> Irish Mythen live in Toronto met het doorleefde Did You Ever