MUZIEK Isabelle A, Guido Belcanto, Klaas Delrue | De wereld van Bobbejaan - NIEUWE DATUM

Tickets

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 27,00
Actieprijs: € 25
Basisprijs: € 27
ABOpas 2020-2021: € 24
LEOpas 2020-2021: € 24
TROEPkaart 2020-2021: € 8
Het is nu 10 jaar geleden dat Bobbejaan Schoepen is overleden. Tijd voor een herdenking. Bobbejaan was onze eerste ‘vedette’ die een ongelooflijk muzikaal parcours heeft afgelegd. Liedjes als ‘Lichtjes van de Schelde’, ‘Eerbied voor Jouw Grijze Haren’, ‘Café Zonder Bier’,...

Ze zijn allemaal in ons collectief geheugen gegrift en hebben een indrukwekkende muzikale erfenis nagelaten. Deze verdienen meer dan ooit om terug voor het voetlicht gebracht te worden.

Guido Belcanto is voor een deel opgegroeid met Bobbejaans muzikale nalatenschap; In zijn eigen omvangrijke werk is de link naar die traditie nog steeds herkenbaar. Isabelle A, één van onze allerbeste en veelzijdigste zangeressen, hoeft ook niet meer voorgesteld te worden. Zij is uitgegroeid van een tieneridool tot een volwassen en geliefde artieste. Ook Klaas Delrue, frontman van Yevgueni, werkt al ruim 15 jaar aan een zeer persoonlijke invulling van chanson, kleinkunst en poprock. Ondanks beiden van een jongere generatie zijn, voelen ze toch een sterke band met het repertoire van Bobbejaan.

Dit alles ondersteund door het wonderbaarlijke orkest ‘The Bobbejaan All Stars’.

Isabelle A - zang
Guido Belcanto - zang, gitaar, mondharmonica
Klaas Delrue - zang, gitaar
Sjang Coenen - bas, beatboxen
Karel de Backer - drums, percussive
Jo Mahieu - gitaar, banjo en vele snaarinstrumenten
Firmin Michiels - gitaar, ukulele, mandoline

Reportage VRT Het Journaal:

Website: www.guidobelcanto.be
Website: www.isabellea.be
Website: www.yevgueni.be