LEZING Leesclub Ish Ait Hamou: 'Het moois dat we delen'

Tickets

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 10,00
Basisprijs: € 10
Promocode: € 8,5
Een leesclub, maar niet zoals u gewend bent. Ga zelf in gesprek over het boek met Ish, de bekende choreograaf en bestseller auteur van intussen zijn vierde roman ‘Het moois dat we delen’. Mensen die het boek hebben gelezen kunnen zich inschrijven én hun vragen opschrijven en meebrengen. Deze gaan in een grote pot, waar Ish briefjes uit zal trekken om met het publiek te bespreken. Dit leidt tot een dialoog om samen dieper in te gaan op het verhaal.

Deze leesclub over ‘Het moois dat we delen’ is niet het kleinschalige onderonsje van de traditionele boekenclub, maar vindt plaats in de schouwburg.

Choreograaf en bestsellerauteur Ish Ait Hamou gaat actief het gesprek aan met zijn lezers over zijn gesmaakte, vierde roman, waar hij maar liefst vier jaar aan werkte. Het boek veroverde meteen de eerste plaats in de top tien van de best verkochte boeken. Een tweede druk werd meteen aangekondigd en na amper drie weken was er een derde druk.

Mensen die het boek hebben gelezen, kunnen zich inschrijven én hun vragen opschrijven en meebrengen. Alle vragen gaan bij het binnenkomen in 1 grote pot. Ish trekt de vragen uit de pot en zal samen met zijn publiek over de vragen praten.

Zo ontstaat er een diepgaande dialoog over de hoofdpersonages Soumia en Luc, die in dezelfde buurt wonen maar elkaar niet kennen. De ene wil het verleden vergeten, de andere leeft er elke dag mee. Wanneer ze elkaar bij toeval ontmoeten, komen ze voor verscheurende keuzes te staan… Het is een beklijvend verhaal over hoe je het leven weer oppakt na een ingrijpende gebeurtenis.

Let op: je moet het boek wel vooraf gelezen hebben!

Bekijk hier het interview met Ish Ait Hamou over zijn nieuwe roman ‘Het moois dat we delen’:
https://www.vrt.be/vrtnws/nl/2019/10/16/het-moois-dat-we-delen/


Datum: zaterdag | 20.15-21.30 uur | 12/12/2020

Plaats: cultuurcentrum
Begeleiding: Ish Ait Hamou
Basisprijs: € 10