FAMILIEFILM Janneman Robinson & Poeh (6+)

Tickets

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 3,00
Basisprijs: € 3
groepskorting (vanaf 10 p.): € 2
Filmwaardebon: € 0
Promocode: € 0
Janneman Robinson – het vriendje van Winnie de Poeh – is intussen een volwassen man met een gezin. Zijn avonturen met het pluizige beertje is hij allang vergeten. Tot de twee elkaar weer tegenkomen…

Het kleine jongetje Janneman Robinson, dat vroeger talloze avonturen beleefde met Winnie de Poeh in het Honderd Bunderbos, is intussen een uitgebluste volwassen gezinsman zonder verbeelding.

Door zijn drukke, onzekere baan in Londen, heeft hij nauwelijks tijd voor zijn gezin en zijn onbezonnen jeugd met het pluizige beertje, is hij intussen vergeten.

Op een dag, komt hij Winnie de Poeh weer tegen en samen trekken ze terug naar Honderd Bunderbos om hun vriendjes van weleer weer op te zoeken en gewoon eens ‘niets’ te doen. Stilletjes aan, komt het vrije jongetje van toen weer in Janneman naar boven.

Als de aktetas van Robinson verdwijnt, gaan Poeh, Knorretje, Iejoor en Teigetje mee op avontuur in het drukke landen om die terug te vinden. Daar heb je immers vrienden voor, toch?

In deze film zie je schitterende live action die de pluchen vriendjes tot elven brengt in prachtige, nostalgische decors uit de verhalen.

Speelduur: +/- 104 min. (excl. pauze)

Nederlandstalige versie

Trailer: