MUZIEK Jasper Steverlinck - "Churches" Tour - Winter '21-22

Tickets

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 31,00
Actieprijs: € 28
Basisprijs: € 31
ABOpas: € 26
LEOpas: € 26
Jasper mixt oud en nieuw werk. Locatie: de kerk! Van november 2021 tot en met februari 2022 zal Jasper een 25-tal concerten geven in kerken waarbij hij een mix zal spelen van oud en nieuw werk.

Boek hier je tickets

Jasper Steverlinck heeft al lang aangegeven ooit een tournee langs kerken te willen doen en nu is het eindelijk zo ver. Van november 2021 tot en met februari 2022 zal Jasper een 25-tal concerten geven in kerken waarbij hij een mix zal spelen van oud en nieuw werk.

De enige die hem vergezelt is Valentijn Elsen, naast zijn soulmate bovenal een uitmuntend pianist die de kunst verstaat om met weinig noten veel te zeggen. Dat Jasper een fenomenaal zanger en songschrijver is, daar hoeft niemand nog van overtuigd te worden. Hij heeft met Night Prayer reuzensprongen vooruit gezet en zoals het een goed artiest betaamt is hij ook altijd op zoek naar vernieuwing zonder daarbij zijn eigen identiteit te verliezen. De aanloop naar een nieuw album is altijd spannend en u kan daarvan getuige zijn van op de eerste rij.

De stormloop op kaartjes is nog niet gaan liggen. Ga kijken, en je zal begrijpen waarom.

Jasper Steverlinck is ondertussen een uniek muzikaal fenomeen, met de voorbije jaren zowat 100 uitverkochte concerten en meer dan 60.000 verkochte tickets tijdens zijn laatste Night Prayer tournee van okt’17 tot feb’19 en een succesalbum dat één van de best verkochte was in 2018.

Hier aan het werk in Liefde voor Muziek!