MUZIEK Jef Neve & Teus Nobel

Tickets

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 24,00
Actieprijs: € 21
Voorverkoopprijs: € 22
Basisprijs: € 24
Abopas 2019-2020: € 20
Leopas 2019-2020: € 20
TROEPkaart 2019-2020: € 7
Jef Neve, alom bekend in Vlaanderen en daarbuiten als veelzijdig pianist op zowel de pop-, jazz- als klassiek podia, maar ook als componist. Hij brengt de jonge, getalenteerde, Nederlandse trompettist Teus Nobel mee. Hun composities, in combinatie met enkele leuke jazz-standards, worden doorspekt met praatjes van twee verbaal heel sterke heren die elkaar op het podium uitdagen en plagen, maar vooral heel goed aanvoelen. Een plezier om naar te kijken en te luisteren!

Jef Neve, de pianovirtuoos, hoeft niet echt meer geïntroduceerd te worden. Bij het maken van zijn meest recente album “Spirit Control”, deed hij voor het eerst een beroep op de jonge, getalenteerde Nederlandse trompettist Teus Nobel. De verrassing, in positieve zin welteverstaan, was heel groot toen hij merkte dat Teus van grote meerwaarde was bij het maken van bepaalde songs in de studio. De samenwerking tijdens de opnames van het album was zo goed dat Jef besloot om Teus ook te gaan meenemen bij de Spirit Control-shows in Nederland, waardoor hun muzikale en vriendschappelijke connectie allen maar groeide.

En, na een eerste uitnodiging voor een concert van hun beide als duo in een privékader, werd dan ook heel snel beslist om dit duo ook op publieke podia te gaan aanbieden. Een plezier om naar te kijken en te luisteren!

Met:
Jef Neve, piano
Teus Nobel, trompet

► Benieuwd hoe dat klinkt?: