Just Music

Tickets

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 17,00
Vriendenprijs: € 15
TROEPkaart: € 8
Just Music en Rise Up slaan hun vleugels uit! Just Music is het dynamisch buitenbeentje in het Vlaamse koorlandschap! De Pelter zanggroep werd in 1990 opgericht en staat sinds 1994 onder leiding van Karin Lauwers.

Al van bij de start heeft Just Music gekozen voor populaire muziek. Het repertoire bestaat uit een mix van popmuziek, musicals, filmmuziek, lovesongs en tophits. Daarbij krijgen de meeslepende nummers nog een extra dimensie door de fijne choreografie die zij brengen. 

Rise Up zag het levenslicht in 2006 en staat eveneens onder leiding van Karin Lauwers. Rise Up is gewoonweg een koor dat een streling is voor het oog: swingend, verrassend, heerlijk om naar te kijken, innemend om naar te luisteren. Het showkoor is niet alleen koor, het is zoveel meer: we dansen, brengen theater, kunstzinnige choreografie, we bruisen, stralen en geven onze talenten alle kansen zich te ontwikkelen. De zang is van groot belang, maar het visuele aspect evenzeer. 

In april brachten we in het cc Dommelhof onze nieuwste show ‘True Heroes’. Zijn we niet allemaal True Heroes omdat we blijven geloven in het goede, in het positieve en van elke dag het beste proberen te maken? 

Met nummers van o.a. Sam Smith, Adele, Billie Eilish, Stromae, Ozark Henry, Stef Bos, Herman van Veen, Daan en Natalia werd het een voltreffer met als gevolg een langdurige staande ovatie. Nu slaan we onze vleugels uit en komen we naar het cc Leopoldsburg. Grijp je kans om eens een heel ontspannende avond te beleven waarin je gevoelens geprikkeld worden en emoties tot uiting komen en ga naar huis met een heel opgewekt gevoel! 

 

 

www.justmusic.be