SHOW Kind van de Sixties

Tickets

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 18,00
Actieprijs: € 16
Voorverkoopprijs: € 17
Basisprijs: € 18
Abopas 2018-2019: € 14
Leopas 2018-2019: € 14
Jongerenkaart 2018-2019: € 7
groepskorting (vanaf 10 p.): € 16
Dik een halve eeuw na Woodstock loodsen verteller Rudolf Hecke en dj Gust De Coster je doorheen de magische jaren 60, met liveband met sitarspeler én psychedelische lichtshow.

Na de voorstelling speelt dj Gust De Coster ten dans in CCkaffee! Trek je fleurigste flower power-outfit aan en join the love parade!

Vijftig jaar ‘mei ‘68’, een halve eeuw Woodstock. De sixties zijn aan het feest en staan frontaal in de belangstelling. De magie van die unieke periode openbaart zich in het nieuwe boek ‘De Sixties’ van Rudolf Hecke en in de ultieme voorstelling KIND VAN DE SIXTIES.

Je hoeft de sixties niet bewust meegemaakt te hebben om er een kind van te zijn, alhoewel erin geboren worden helpt natuurlijk. Rudolf kwam ter wereld toen het decennium één jaar jong was. De volgende wonderjaren tekenden zijn leven met een veelkleurig potlood. Gust was er toen al even, hij beleefde de sixties als tiener en kende zijn eerste lief terwijl de ogen van de wereld op Woodstock gericht waren.

KIND VAN DE SIXTIES is een muzikale vertelling die niet te verzinnen valt, een verhaal zo fantastisch dat het wel echt gebeurd moet zijn en steeds weer opnieuw en overal te gebeuren staat.

Rudolf gidst het publiek met passie, ontroering en verbazing doorheen feiten en fantasieën die de sixties de wonderbaarlijkste tijdspanne ooit maakten. Gust draait de plaatjes die in ieders geheugen gebrand staan. En er is ook live band. Magie vult de ether, de barricaden van mei ’68 passeren, de lsd happenings van San Francisco, hippies, provo’s, kommune’s, vrije radio’s en vrije liefde, de pil, Dolle Mina’s, Leuven-Vlaams, Swinging Londen, het bed van John Lennon & Yoko Ono en de hoogmis van de flower-power… het Woodstock festival!

De muziek die een wereld van verschil maakt en de gebeurtenissen die de wereld voorgoed veranderen spelen zich in alle hevigheid voor je ogen en oren af. Seks! Drugs! Rock-n-roll en revoluties!

Met:

Rudolf Hecke (Pop in Wonderland, Melanie, The Incredible Time Machine, auteur van ‘De Sixties’, ‘Gainsbourg’ en ‘Parcours Gainsbourg’)
Gust De Coster (BRT radiopionier, peter van de Belpop)
Nicolas Mortelmans (sitarvirtuoos)
The Incredible Time Machine (live band)
+ de originele sixties ‘Psychedelic liquid show’

Rudolf Hecke vertelt in Kind van de Sixties samen met een sitarspeler onder andere van Janis Joplin in het San Francisco tijdens de woelige jaren 60: 

Kind van de Sixties - Een voorstelling van Rudolf Hecke met Gust De Coster from Serena Ciavarella on Vimeo.