SHOW Leen Demaré, Filip Osselaer & Band | Scoubidou! The Seventies!

Tickets

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 20,00
Actieprijs: € 18
Basisprijs: € 20
ABOpas: € 17
LEOpas: € 17
TROEPkaart: € 8
1970…. 2020…. 50 jaar later…. The Seventies brachten glitter en glamour, spuuglelijk oranje behang en paarse broeken met olifantenpijpen. De glamrock deed zijn intrede met Mud, The Sweet en The Rubettes en Saturday Night Fever bracht iedereen in vervoering.

Televisie werd in die tijd een onwrikbaar en vast onderdeel van het meubilair. Vlaanderen verhuisde naar binnen. Lucien Van Impe won de Tour De France en iedereen supporterde mee in de huiskamer. Armand Pien verblijdde ons met zijn dagelijkse weerpraatje en talloze shows en series boden inkijk in de American way of life.

Leen Demaré - grande dame van radio en TV - en Filip Osselaer - auteur van de bestsellers over Lucien Van Impe en Freddy Maertens – gaan op roadtrip doorheen de wonderbaarlijke seventies. Ze zijn uw gastvrouw en gastheer tijdens een warme avond vol melancholie, nostalgie, humor, muziek, film, verhalen én iconen van toen. Met live muziek en een scala aan beelden wordt u ondergedompeld in een boeiend decennium dat velen uit het publiek live hebben meegemaakt. Scoubidou!

Leen Demaré - gastvrouw en presentator
Filip Osselaer - gastheer en presentator
Klaas Tomme - gitaar, bas en zang
Jolien Deley - cello, toetsen en zang
Roel De Bruyne - percussie, gitaar en zang