Lukas Lelie | Kwestie van smaak

Tickets

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 18,00
Basisprijs: € 18
Vriendenprijs: € 14
TROEPkaart: € 8
Veel mensen hebben de afgelopen jaren tijd gehad om na te denken wat ze willen doen met hun leven, waar ze blij van worden en wat ze kunnen missen. Niet zo bij Lukas Lelie. Hij weet al lang waar hij blij van wordt: eten. En dat is ook dit jaar niet anders. Soms stelt hij zich vragen die zijn eetlust verstoren, maar die probeert hij dan snel af te ronden met: “Maar ja,dat is natuurlijk een kwestie van smaak.”

+ support act: Edouard De Prez

Omdat Lukas niet graag alleen eet op tournee, neemt hij comedian Edouard De Prez mee als vaste support act. Edouard De Prez is een Gentse comedian die sinds 2014 de Vlaamse podia afschuimt met scherpe observaties en hilarische gekscheringen. Hij ontmantelt algemeen aanvaarde wijsheden en biedt nieuwe perspectieven op het moderne leven.

‘Kwestie van Smaak’ is de tweede solo zaalshow van Lukas sinds “Ik Doe Mijn Best”. Daarnaast werkt hij al jaren voor De Ideale Wereld en leerde hij Vlaanderen anders naar de koekenrayon kijken dankzij zijn populaire YouTube-reeks “Standaard Koekhandel”.

Deze productie kwam tot stand met de steun van de Tax Shelter maatregel van de Belgische Federale Overheid.

www.lukaslelie.be

Eerder werk!