HUMOR Lukas Lelie, Amelie Albrecht + MC Domien Vloeberghs (try-out) | Line-up - ON HOLD

Tickets

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 15,00
Actieprijs: € 13
Basisprijs: € 15
Abopas 2020-2021: € 12
Leopas 2020-2021: € 12
TROEPkaart 2020-2021: € 8
Een line-up avond! Elk met een eigen smoel en eigen stijl doen ze ieder hun ding op het podium. Geen wilde concepten, geen ingewikkelde plannen... één podium, één MC en twee sterke opkomende comedians. Een uitgelezen kans om nieuwe namen te ontdekken én vooral om een avond eens goed te kunnen lachen.

Aangezien het Cultuurcentrum tot en met 22 november gesloten is voor publiek kan je wel tickets boeken voor de voorstelling maar je wordt via mail persoonlijk geïnformeerd wanneer deze effectief zal (kunnen) doorgaan. Terugbetalingen mogelijk indien de datum je niet past.


Over het leven van Albrecht kunnen we kort zijn: niet noemenswaardig. Na acht jaar tekenacademie kon ze nog niet tekenen, jarenlang vioolles leverde haar nog geen vaag gevoel voor muziek op en paardrijden moest ze opgeven omdat ze allergisch werd voor dieren. En dan zwijgen we nog over haar schoolcarrière. Amelie kreeg haar hele leven te horen dat ze nergens zou komen met haar grote mond en neiging om alles in het belachelijke te trekken. Een eigenschap die haar vroeger voortdurend in de problemen bracht, maar haar in 2018 wel de overwinning van Humo’s Comedy Cup opleverde, nota bene ook nog als eerste vrouw!
Amelie’s comedy wordt gekenmerkt door een stevige portie je m’en foutisme en zelfrelativering. Pure stand-up comedy van het energiezuinige soort.

Lukas Lelie heeft sinds zijn debuutshow “Ik Doe Mijn Best” niet stilgezeten. Zo werkt hij al jaren voor en achter de schermen mee aan “De Ideale Wereld”, leerde hij Vlaanderen de koekenrayon kennen in zijn populaire YouTube-reeks “Standaard Koekhandel” én is hij ook eens 2 km gaan joggen. Tot zover de grote verwezenlijkingen, want verder draait het leven van Lukas nog steeds grotendeels om eten, met alle onvermijdelijke bijwerkingen van dien. Lukas Lelie is terug, en vertelt je in deze try-out van zijn tweede zaalshow “REFLUX” over de zure oprispingen in zijn leven en de vragen die zijn eetlust verstoren.

Een avond vol droge oneliners en observaties met een groot gebrek aan pretentie.

Website: www.lukaslelie.be/
Website: www.ameliealbrecht.be/