KINDERTHEATER Malou Van Sluis | Op zoek naar het Huilmeisje (2-6 jaar)

Tickets

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 7,50
Actieprijs: € 7
Voorverkoopprijs: € 7
Basisprijs: € 7,5
ABOpas 2019-2020: € 6,5
LEOpas 2019-2020: € 6,5
Sinterklaas: € 0
Echte meisjes, huilen niet, vindt stoere Malou. Op een dag hoort ze op haar radio over een meisje dat op een klein eiland woont en zoveel huilt, dat de zee zich vult met haar tranen en haar eilandje steeds kleiner wordt. Dat wil Malou weleens zien! Ze gaat op avontuur! Let op: plaatsen beperkt.

OPGELET!

Je zal bij aankomst aansluitend geplaatst worden met genoeg afstand in de zaal. Volg hiertoe de aanwijzingen van onze medewerkers. Kom je met gezelschap die tot je bubbel behoren, schuif dan samen aan. Heb je omwille van een beperking of medische reden een bepaalde plaats nodig, gelieve dit te melden aan de zaalmedewerker.


Van de maker van VaarWel.

Op zoek naar het Huilmeisje gaat over Malou. Malou is stoer en huilt nooit, nergens om. Echte meisjes huilen niet, vindt zij. Op een dag hoort ze op haar radio over een meisje dat op een klein eiland woont, en de hele dag huilt. Zelfs zoveel, dat de zee zich vult met haar tranen en haar eilandje kleiner en kleiner wordt. Dat wil Malou weleens zien. Misschien is huilen toch niet zo erg? 

Tijdens de tocht tekent Malou haar eigen avontuur. Taal speelt een belangrijke rol in de voorstelling waar alles op rijm is. Een poëtische, beeldende voorstelling met herkenbare thema’s voor de kleinsten. Iedereen wil stoer zijn, maar huilen mag ook!


“Malou sluit met deze voorstelling perfect aan op haar doelgroep… Een spontane reactie verweeft de actrice naadloos met haar rode draad” (De Volkskrant)

“Haar voorstellingen zijn inhoudelijk sterk en hebben een hoge spelkwaliteit”(Ingrid Wolff, artistiek leider Festival 2 Turven Hoog)


Duur: 40 minuten.

Bekijk hier de trailer: