CONCERT Marcel Vanthilt | Ca$hCa$h

Tickets

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 19,00
Actieprijs: € 16
Voorverkoopprijs: € 17
Basisprijs: € 19
Abopas 2018-2019: € 15
Leopas 2018-2019: € 15
Jongerenkaart 2018-2019: € 7
groepskorting (vanaf 10 p.): € 16
Zijn eerste soloalbum op zijn 60ste! Na een try-out in de YAP krijgt het Kamp de première van deze concerttour mét band. Scherp als een slijpschijf, rake teksten, catchy sound.

Pop? Nee. Gewoon top

Vanthilt, die Kampse zanger was van de popgroep Arbeid Adelt!, besloot om solo te gaan. Ca$hCa$h heet zijn eerste album. De nummers zitten in hetzelfde straatje als Arbeid Adelt! maar een popplaat werd het helemaal niet. Het is Vanthilts eigen electro-project.

Zijn eerste single ‘Gouden Cadillac’ ligt al in de rekken. En inderdaad. De electro beats zijn melodieus en de lyrics krachtig. Alles wat we verwachten van Marcel, maar dan nog beter. Zijn experimenteel kantje siert hem.

Waarom begint Marcel Vanthilt op zijn 60ste pas een soloplaat? “Op televisie heb ik laatste jaren zowat alles gedaan wat kon, en ik wil even niet afhankelijk zijn van de agenda van Arbeid Adelt!. Daarom ben enorm tevreden dat die soloplaat eraan komt. En geloof me, het zal niet de laatste zijn.”, zei Marcel. Vooral zijn ongeval, een val van de trap, heeft de doorslag gegeven. “Bij mijn ongeval besefte ik dat ik evengoed dood had kunnen zijn. Dat deed me alles op een rijtje zetten, en muziek stond op één,” aldus Marcel.

AD COMINOTTO (Arno, Charles & Les Lulus, Meuris, Alain Bashung): keyboards & Moog
DAVID VANDENBORN (Arbeid Adelt!): programming, keyboards & special effects
LEEN DIEPENDAELE (Samowar, De Roovers, Het Paleis): zang, loopstation, keyboards
MARCEL VANTHILT (Arbeid Adelt!): zang, keyboard & samples

>> Zijn nieuwe single “Gouden Caddilac” vind je hier: 

>> Marcel Vanthilt én Marcel Vanthilt stellen hun nieuwe plaat voor:


>> Marcel Vanthilt krabt kraslootjes met zicht op de Antwerpse kathedraal: