THEATER Martine Prenen | De Gezonde Vrouw

Tickets

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 12,00
Actieprijs: € 10
Basisprijs: € 12
Abopas 2020-2021: € 9
Leopas 2020-2021: € 9
TROEPkaart 2020-2021: € 8
24 Martine Prenen Een zoektocht naar gezond én plezierig leidde tot deze show. Want natuuuuurlijk willen we allemaal ‘lekker’ in ons vel zitten en ‘bakken’ energie hebben om elke dag van te tanken. Gezond zijn en plezier maken. Hoe doe je dat en nog belangrijker hoe begin je eraan?

Met haar ‘50 – something’ jaren op de teller en een master van gezondheids- en voedingscoach op zak, laat Mar10 zien hoe ze de energieke ‘bubbels’ in haar leven kan houden.

Zo heeft ze massa’s tips die makkelijk toepasbaar zijn, van opstaan zonder dat je liters koffie naar binnen moet werken om wakker te worden, tot 7 minuten workouts, handige trucs om stress uit je systeem te krijgen, je spijsvertering gezond te houden, je ‘guilty pleasure’s/goestingskes en je hormonenroetsjbaan onder controle te houden en vooral blij in je vel te zitten.

Martine neemt zichzelf niet TE serieus, er moet ruimte over blijven voor een ‘pateeke’ of een goed pakje friet. Er is ruimte voor humor, proeven, Q&A en vooral veel gezonde tips & trucs.

Ga vervolgens naar huis en geef licht af… Zeg thuis dat ze hun zonnebril alvast opzetten.

Website: www.martineprenen.be/