Michelle David & The True-tones

Tickets

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 23,00
Vriendenprijs: € 20
TROEPkaart: € 8
De afgelopen vier jaar heeft de band de hele wereld doorkruist. Ze speelden uitverkochte shows in clubs, theaters en festivals van noord tot zuid, van oost tot west.

Na de release van vijf veelgeprezen gospel-infused albums, een Edison nominatie (de Nederlandse Grammy) en talloze TV optredens, stond de band op de planken van 'NOS Studio Sport' en 'NPO1'. Dit alles nog voor de release van een nieuw album. Ze werden uitgenodigd om de dagelijkse TV show te begeleiden met muziek tijdens de Olympische Winterspelen 2022.

Dat gezegd hebbende, hebben de afgelopen jaren een verdere persoonlijke ontwikkeling en bewustwording gegeven van wie Michelle David & The True-tones zijn. We kennen ze als een band die van elke show een soulspektakel maakt met hun unieke gospel gecombineerd met soul, blues, jazz en afrobeat. Nu met een nieuw album op komst; 'Truth & Soul' (29-04-2022) hebben ze hun muzikale horizon nog verder uitgebreid. Dromerige Indie soul met een zware 70's vibe vermengd met Braziliaanse smaken en Afrikaanse ritmes.

www.michelledavidandthetruetones.com