BEWEGINGSTHEATER Micro Mundo - Teatro Engranaje | vanaf 6 jaar

Tickets

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 7,00
Actieprijs: € 6,5
Voorverkoopprijs: € 6,5
Basisprijs: € 7
Abopas 2018-2019: € 6
Leopas 2018-2019: € 6
groepskorting (vanaf 10 p.): € 6
Fascinerend en ongezien spektakel vol beweging, choreografie en muziek, over het ontstaan van het leven op aarde, met schaduwspel, optische illusies, projecties, poppen en maskers. (Deze show wordt ook aangeboden voor volwassenen.)

Kleurrijk visueel theater in het donker: een levenscyclus begint

De transformatie van materie en energie vormen de atomen. Als onder een microscoop zien we de eerste levensvormen verschijnen. Die ontwikkelen zich tot grotere dierlijke organismen. Zij zullen zich voeden, ontwikkelen en vermenigvuldigen. In een vijandige omgeving moeten ze vechten om te overleven.

Tijdens dit proces zullen ze een ecosysteem creëren met een cyclus als resultaat. Een levenscyclus, die eindigt met de dood ... om daarna weer helemaal opnieuw te beginnen.

Teatro Engranaje toert internationaal met een speciale vorm van ‘figurentheater’, gebaseerd op de optische illusie. Met Micro Mundo willen deze jonge Chilenen de aandacht vestigen op de schoonheid en de kwetsbaarheid van alle levensvormen op aarde.

Verbazingwekkend dat slechts vier performers dit kleurrijke poëtische universum tot leven wekken. Na afloop tonen zij je met plezier hoe ze dit flitsend klank- en lichtspel tot stand brengen.

>> website
www.teatroengranaje.com
http://teatroengranaje.com/english

Trailer: