KINDERMUSICAL Rigolettokoren vzw | Misses Scrooge (5+)

Tickets

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 7,50
Actieprijs: € 7
Voorverkoopprijs: € 7
Basisprijs: € 7,5
Abopas 2019-2020: € 6,5
Leopas 2019-2020: € 6,5
Speciaal voor de familiekerstshow van CC Leopoldsburg werd het kerstverhaal “A Christmas Carol” van Charles Dickens in een eigentijds kleedje gestoken (org. Rigolettokoren VZW). De kers(t)verse liedjes op kindermaat zijn geschreven door Bart Willems (Rigolettokoren VZW). Het team achter Rigoletto heeft mee gezorgd voor tekst en verhaal. Ze stellen je voor: “Misses Scrooge”.

De warme kersttijd brengt even rust in onze hectische samenleving. We keren terug naar de kern: niet geld en hebzucht, maar wel liefde en vriendschap geven zin aan ons bestaan! In deze typische kerstmusical blijkt dit des te meer! Laat je meeslepen tijdens deze voorstelling vol van muziek, dialoog, verhaal, interactie met publiek door en voor kinderen en gezinnen.

Per ticket schenkt Rigolettokoren VZW € 1 aan een goed doel in het kader van De Warmste Week, met name https://www.basstoerestrijder.be/

Ben je tussen 8 en 16 jaar en wil je graag mee op het podium staan tijdens deze voorstelling, schrijf je dan in via rigolettokoren@yahoo.com voor 30 september 2019!