MUZIEK Nashville Night - The Road to The Bluebird Café

Tickets

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 27,00
Actieprijs: € 24
Voorverkoopprijs: € 26
Basisprijs: € 27
Abopas 2019-2020: € 22
Leopas 2019-2020: € 22
TROEPkaart 2019-2020: € 7
The Bluebird Café, een klein cafétje in Nashville Tennessee waar vele artiesten werden ontdekt en het decor van de populaire dramaserie ‘Nashville’. De muzikanten van 'Nashville Night' zullen je het gevoel geven dat je jezelf op deze historische plek begeeft. Een avond vol Country en Americana met de mooiste klassiekers, meerstemmig gezongen ingetogen liedjes en stevige uptempo nummers. Met hits als ‘Tell me, I ain't leaving without your love en A life that's good uit de serie Nashville!

The Bluebird Café, een klein cafétje in Nashville Tennessee, op het eerste gezicht niet zo bijzonder, misschien zelfs wel een beetje vervallen. Tot je de verhalen hoort, dan weet je het, The Bluebird Café is een historische plek. Niet voor niets is het café het decor van de populaire dramaserie ‘Nashville’.

Artiesten als Garth Brooks, LeAnn Rimes, Sheryl Crow, Rascal Flatts en Carrie Underwood ondervonden hun eerste successen in The Bluebird Café. Taylor Swift werd zelfs op 15-jarige leeftijd ontdekt tijdens een van de velen songwriteravonden en kreeg een platencontract aangeboden. Naast deze Country helden, brengen regelmatig artiesten hun favoriete akoestische liedjes ten gehore waarvan je het misschien niet meteen zou verwachten, zoals Kings of Leon, Steven Tyler (Aerosmith) en Dave Grohl (Foo Fighters).

De muzikanten van Nashville Night zullen je het gevoel geven dat je jezelf op deze historische plek begeeft. Jordyn Mallory, aanstormend talent uit Nashville, is hiervoor zelfs speciaal naar Nederland gekomen. Een avond vol Country en Americana met de mooiste klassiekers, meerstemmig gezongen ingetogen liedjes en stevige uptempo nummers. Dit met hits als ‘Tell me’, ‘I ain’t leaving without your love’ en ‘A life that’s good’ uit de serie ‘Nashville’. Omlijst met de bijzondere verhalen uit The Bluebird Café en de ultieme wens als artiest om het te gaan maken en op te mogen treden in de Grand Ole Opry.


Met:
Jordyn Mallory USA – zang
Leon Priest – piano
Bas van Wetten – gitaar
Xander Buvelot – bas
Micky Fisser – drums
Wim van de Vliert – gitaar en zang