WORKSHOP Natuurlijk en vegetarisch/vegan koken

Tickets

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 120,00
Basisprijs: € 120
Een goede voeding is dé basis voor een gezond leven. Als natuurvoedingscoach helpt Germaine je op weg naar een eenvoudige, pure en gezonde keuken zonder vlees en met eerlijke, kwaliteitsvolle bio-ingrediënten. Zo ga jij je sterker en beter voelen, zowel lichamelijk als mentaal.

Als natuurvoedingscoach helpt Germaine je graag op weg naar een gezond lichaam, een gezonde geest en een gezonde kijk op de dingen. Stapje voor stapje krijg je handvaten aangereikt om terug te gaan naar een eenvoudige, pure en gezonde kookkunst. Uitsluitend plantaardig koken is sowieso een uitdaging en meer dan alleen maar je stukje vlees vervangen door een kant en klare groenteburger.

Leer en ervaar bij mij hoe je kan koken met eerlijke en kwaliteitsvolle bioproducten, zonder vlees of zuivel en zonder industriële bereidingen. Gezond eten zorgt voor minder ballast in je lijf, waardoor je je sterker en beter gaat voelen, zowel lichamelijk als mentaal.

Ben je nieuwsgierig hoe je kan leren koken met tofu, seitan, tempeh, kikkererwten, toevoegingen als zeewier, rijstsiroop of gefermenteerde groenten, ... of wil je gewoon een eerste kennismaking voor een gezonde variatie op je bord?

We besteden aandacht aan het aanbod van lentegroenten en wilde planten en hoe je op een snelle manier gerechten kan maken.

Per duo maak je telkens één of twee gerechten klaar, zodat we de les eindigen met een heerlijke maaltijd. Sowieso zullen er nog restjes over zijn voor bv. je lunchpakket de dag nadien.

Datum: woensdag | 19.00 – 22.00 uur | 10-31/03 * 21/04/2021

Plaats: Buurthuis Heppen
Begeleiding: Germaine op ’t Roodt (natuurvoedingscoach)
Basisprijs: € 120
Meebrengen: schort, snijplank, aardappelmesje, koksmes, keukenhanddoek , doosjes voor restjes