Nellie en Cézar - Geheimen op zolder (2,5+) Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen.Meer info op www.vliegjemee.be!

Tickets

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 10,00
Actieprijs: € 9,5
Voorverkoopprijs: € 9,5
Abopas 2017-2018: € 9
Leopas 2017- 2018: € 9
Basisprijs: € 10
Nellie en Cezar nemen je mee naar een wonderlijke plek vol herinneringen, goed bewaarde geheimen, mysterieuze dozen en héél veel rommel: de zolder!! Ze vinden er een zonderling muziekdoosje… Interactief, muzikaal en spannend! Achteraf kan je met Nellie en Cezar op de foto!

Helaas hadden wij spijtig nieuws: wegens ziekte van een acteur kon de show Nellie & Cézar NIET plaatsvinden op 8 november.
Niet getreurd, er werd gezocht naar een nieuwe datum voor Nellie en Cézar en die is nu bekend 
Uw ticketjes blijven gewoon geldig, past de datum niet, dan betalen wij u de kaartjes terug.

Alvast onze excuses voor het ongemak!
Met vriendelijke groeten
Team cc Leopoldsburg


Nellie de nieuwsgierige muis en Cezar de stoere kikker – bekend van de boeken, tijdschriftjes en tv (Ketnet) en gespeeld door poppen – nemen je mee naar de zolder, een zonderlinge plek vol herinneringen, geheimen, vreemde dingen en héél veel rommel. Het is hun favoriete speelplek, er is altijd wel iets te beleven!

Zo vinden ze een oude muziekdoos… Van wie zou die zijn? Werkt ze nog? Danst de ballerina nog altijd even vrolijk? Nellie, Cezar en de kindjes in de zalen gaan samen op zoek naar de antwoorden in dit muzikale, interactieve en soms wel spannende avontuur voor peuters en kleuters.

Lossen de kinderen, samen met Nellie en Cezar, het mysterie van de ‘geheimen op zolder’ op? En kunnen ze wel zelf een geheim bewaren? Shtt… vertel het vooral niet verder…

(Org. Theaterhuis Banann)

Achteraf kan je met Nellie en Cezar op de foto!

 

Beelden uit de vorige show ‘Nellie en Cezar’