Mogen wij aan je voorstellen..? Onze nieuwe collega Sophie!

Vanaf september 2018 wordt ons cultuurteam versterkt door een nieuwe stafmedewerker! Sophie stelt zichzelf graag aan je voor.

Hoi, even voorstellen!

Ik ben Sophie, 27 jaar en onlangs begonnen als stafmedewerker in het Cultuurcentrum. Geen Kampse roots, maar oorspronkelijk afkomstig van het mooie Haspengouw! Sinds anderhalf jaar een beetje meer naar het noorden van Limburg getrokken: van Kortessem naar Opglabbeek en dit samen met mijn vriend Pieter en pluizebol Flor, onze kat.

Via een stage als student Culturele Studies kwam ik vorig jaar terecht in het team van CC Leopoldsburg. Een hele fijne en leerrijke periode in een heel gezellig team! Na mijn studies startte ik tijdelijk als deskundige BICC (bib en cultuurcentrum) in Peer, maar nu dus weer fijn terug in Leopoldsburg. Wie had dat gedacht?

In mijn vrije tijd reis ik graag. Cultuur en reizen passen voor mij in hetzelfde rijtje. Ik ben dan ook nog niet zo lang geleden terug van mijn inleefreis en vrijwilligerswerk in een weeshuis in Kenia. Ook tijdens o.a. het reizen heb ik vaak mijn camera op zak om mooie momenten te bundelen in een leuk kiekje. Daarnaast pik ik graag een concertje mee, of vind je mij wel eens terug op de vele fijne festivals in België. Naast kunst- en cultuurwetenschapper ben ik ook illustrator van opleiding. Ik maak die creatieve handen dan ook nog wel graag eens vuil via een potlood of penseel.

Ik ben er alvast ingevlogen om het cultuurleven in en rond ’t Kamp verder mee te mogen vormgeven. Ik heb er alvast véél ‘goesting’ in!

Misschien tot mails, via de telefoon of tot in de wandelgangen van het Cultuurcentrum!

Groetjes,

Sophie

Gepubliceerd op dinsdag 2 oktober 2018 11.52 u.