Opening Doors | Familie

Tickets

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 7,00
Vriendenprijs: € 5
Opening Doors bestaat uit volwassen spelers met een verstandelijke beperking. HETGEVOLG en Opening Doors hebben een langdurige relatie – al 14 jaar - en werken elke maandag samen in het cultureel centrum van Leopoldsbrug. In verschillende fases werken de deelnemers onder leiding van Stefan Perceval elk jaar aan een nieuwe compositie. Hierbij kijken we achter de muur van de mens.

Stefan Perceval schrijft hierover; “De mens staat centraal. Niet de beperking maar het geloof in de kracht van de verbeelding, van de leugen, van de overdrijving, van de fantasie. Voor een traject dat vertrekt vanuit de mens die er staat. Vertrek niet vanuit een theorie of een methodiek, maar vanuit de mens. Geloof in talent en de mogelijkheid dat te ontwikkelen! Dan zijn wij niet sociaal-artistiek, maar een noodzaak.”

In Familie kijken we liefdevol naar wat ons samenbrengt en soms ook uit elkaar drijft. Naar hoe we allen met onze beperkingen met elkaar omgaan in werelden waar we niet altijd voor elkaar gekozen hebben.

Regie: Stefan Perceval
Spelers: 't Brugske en 't Berkenhof