KINDERTHEATER Peter Hens & Anna Orlova | Wintershow for kids (3-8 jaar)

Tickets

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 8,00
Actieprijs: € 7,5
Basisprijs: € 8
ABOpas: € 7
LEOpas: € 7
Het sneeuwt niet meer, dus heeft de laatste sneeuwruimer geen werk meer. Niemand heeft hem nog nodig. Samen met de kinderen, bedenkt hij slimme plannetjes om sneeuw te maken, maar niks helpt, tot de Sneeuwprinses ontwaakt… Met allerlei wonderlijke trucjes, tovert ze zelfs sneeuw en supergrote ballonnen tevoorschijn! Een magische show vol reuzegrote zeepbellen voor jong en oud.

De laatste sneeuwruimer is verdrietig. Na 40 jaar werk zit zijn job erop. Het sneeuwt niet meer. Niemand heeft hem nog nodig en dat vindt hij echt niet fijn. Samen met de kinderen bedenkt hij slimme plannetjes om sneeuw te maken, maar tevergeefs... sneeuw maken blijkt onmogelijk! Tot de Sneeuwprinses ontwaakt. "Wintershow for Kids" is een magische show vol reuze grote zeepbellen, geschreven voor kleuters en kinderen van de 1e graad lagere school. Grappig, verrassend, fris en vernieuwend. Een prachtige show voor jong en oud.

Iedereen houdt van zeepbellen! Ze zijn zo wonderlijk, magisch en fascinerend. Je kent zeker de kleine typische zeepsop-potjes van de kermis. De kleurrijke kokertjes met witte schroefdop waar je zeepbelletjes kan mee maken om vervolgens kapot te prikken. Wie heeft het niet gedaan?

Stel je nu eens voor dat deze kokertjes, grote badkuipen zouden zijn en de kleine cirkelvormige ringetjes, reuzegrote hoepels… Dan pas krijg je spektakel! Een show met REUZE GROTE ZEEPBELLEN.

Over de makers:

Anna - Annabella - Orlova is een gediplomeerde actrice uit Moskou. In 2019 nam ze deel aan "Belgium’s Got Talent". Ze leeft voor het podium en speelde vele jaren in verschillende Russische theatergezelschappen. Sinds 2014 is ze begonnen met kinderanimatie met reuzegrote zeepbellen. Nu, 5 jaar later, heeft ze een eigen theatershow gemaakt met zeepbellen. Vernieuwend, origineel en pure magie!

Peter Hens is een geboren entertainer. Hij is een aantal jaren actief bezig met (kinder)animatie, comedy en cabaret. Hij speelde reeds samen met verschillende grote comedians van Vlaanderen. In 2017 nam hij deel aan het één-programma “Voor De Leeuwen” met Bart Peeters. In 2019 nam hij deel aan "Belgium’s Got Talent". Peter speelt ook een comedyvoorstelling voor tieners: Rookie Comedy for Kids.

Speelduur: +/- 50 minuten

Trailer: