Tickets

Ticketverkoop

Ticketbeurs

De ticketbeurs is dé start van de ticketverkoop van het nieuwe seizoen. Je kan vanaf vrijdag 3 mei - 13.00 uur kaartjes kopen voor alle avond- en familievoorstellingen en het vormingsaanbod. De ticketbeurs verloopt zowel online als aan de balie van het cultuurcentrum.

Hoe koop je tickets?

Vanaf vrijdag 3 mei om 13.00 uur kan je zowel online via onze website, telefonisch als aan de balie tickets kopen voor de voorstellingen én de cursussen en workshops.

Je kan kiezen tussen deze opties:

  • Je hebt geen vriendenpas en wil er ook geen. Dan koop je gewoon losse tickets aan basisprijs voor jouw gekozen voorstellingen door op de knop 'tickets' te klikken bij de voorstelling(en) van je keuze en de instructies te volgen.
  • Je hebt al een vriendenpas. Dan doe je hetzelfde als bij 1, maar je klikt vriendenprijs aan. Let op: hou de unieke code op je pas bij de hand, die moet je ingeven om je bestelling te kunnen afronden.
  • Je wil graag een vriendenpas. Boek dan via WORD ONZE VRIEND (deze link pas actief vanaf 03/05 om 13.00 uur), je vriendenpas wordt automatisch toegevoegd aan je order. Neem je nog mensen mee zonder vriendenpas, dan boek je voor hen tickets bij aan basisprijs. Dit kan binnen je order.
  • Je bent inwoner van Leopoldsburg en wil graag een gratis vriendenpas. Dit kan enkel via de balie op vertoon van je identiteitskaart. Doe dit tijdig, want je hebt de code op de pas nodig om aan vriendenprijs te boeken.

Vroeger boeken?

Houders van een Vriendenpas kunnen vroeger boeken én aan de laagste prijs. Het is dus mogelijk dat bij de start van de ticketbeurs enkele voorstellingen al (bijna) uitverkocht zijn. Wil jij voortaan de beste kans om net die ene voorstelling die je zo graag wilt zien te boeken of net dat plaatsje aan het gangpad in de middenbeuk te reserveren? Word dan vriend en boek vanaf volgend seizoen vroeger!

Word onze vriend

Als vriend van het cultuurcentrum, boek je vroeger en aan de laagste prijs, word je als eerste uitgenodigd voor Bubbels én krijg je ook korting voor onze cursussen en workshops. 

We hebben drie soorten vrienden: 

  • Vriend: je koopt een vriendenpas aan € 10 en boekt minder dan 8 voorstellingen 
  • Grote vriend: je boekt 8 of meer voorstellingen in één order en krijgt je vriendenpas gratis én een gratis verwenvoordeelkaart 
  • Supervriend: je boekt een veelvoud van 8 voorstellingen in één order en krijgt een extra verrassing bovenop de voordelen van een grote vriend 

Wil je geen vriendenpas, dan kan je boeken aan basisprijs. 

Tickets annuleren

Tickets kunnen geretourneerd worden ten laatste de werkdag vooraf vóór 15.00 uur in ruil voor een tegoedbon voor het volledige bedrag met aftrek van € 3 administratiekosten per ticket, tenzij:  

  • Het cc de activiteit verzet of annuleert: keuze terugbetaling of tegoedbon voor het volledige bedrag (geen administratiekosten), einddatum: 1 maand na communiceren. 
  • Niet opdagen of te laat verwittigen: geen compensatie mogelijk.  

Kortingen

Kortingen zijn nooit combineerbaar!

Schootplaatsen (0-2 jaar) 
Kinderen tot 2 jaar die op de schoot zitten mogen gratis binnen, enkel van toepassing bij kinderactiviteiten, tenzij deze geschikt zijn voor kinderen jonger dan 2 jaar.  

Kinderkorting (8-15 jaar) 
Enkel van toepassing voor kinderen van 8-15 jaar en enkel bij avondvoorstellingen die wij als kindvriendelijk klasseren, betalen kinderen slechts € 8 per ticket. De juiste info krijg je aan de balie van het cultuurcentrum.

TROEP-kaart (16-25 jaar)
Jongeren van 16–25 jaar betalen met de Troepkaart slechts € 8 per ticket
(uitz.: shows met vermelding BK & GK).
Je kunt een TROEP-kaart aanvragen aan de balie op vertoon van je identiteitskaart. Opgelet: je hebt de code op je kaart nodig om aan dit lagere tarief te kunnen boeken. Eens je de kaart hebt, kan je er ook online mee boeken. 

Vriendenprijs
Voor de houders van een vriendenpas.

Gezinsspaarkaart
Spaar € 1 per ticket met je gezinsspaarkaart van de Gezinsbond. Je koopt vooraf tickets aan de gewone prijs en vanaf een uur voor de voorstelling kan je de korting komen claimen aan de balie. Meer info: zie www.gezinsspaarkaart.be. Enkel geldig voor tickets van familievoorstellingen.   

Groepskorting 
Voor een groep vanaf 10 personen is er € 1/ticket korting, kan enkel via de balie (enkel van toepassing op de basisprijs, niet van toepassing bij GK).

TIP: een familiefilm of familievoorstelling zijn ideaal voor kinderfeestjes!

Begeleiderspas / EDC-kaart
Begeleiders van mensen met een beperking mogen gratis naar de voorstelling als ze in het bezit zijn van een erkende begeleiderspas of als de  persoon met een beperking houder is van een European Disability Card. Hiermee moet je je aan de balie aanmelden, online boeken kan in dit geval niet.

Vrijetijdspas
Als houder van een vrijetijdspas, betaal je slechts de helft van de prijs. Dit kan enkel via de balie.

Cadeaubonnen

Op zoek naar een leuk en origineel geschenk voor een verjaardag, kerstmis of vader-/moederdag? Iedereen die wel eens graag naar een concert of voorstelling gaat, doe je vast en zeker een enorm plezier met onze cadeaubon. Tijdens de kerstperiode kan je jouw cadeaubon door ons laten inpakken en een persoonlijke boodschap bijvoegen. Dit kan enkel aan de balie van het cultuurcentrum. De cadeaubon is geldig tot één jaar na aankoop en kan enkel gebruikt worden voor de aankoop van tickets voor de avondvoorstellingen of inschrijvingen voor cursussen & workshops uit de eigen programmatie van Cultuurcentrum Leopoldsburg. De ontvanger van de bon moet dan wel vooraf reserveren!

Boek hier je cadeaubonnen!

Downloads

Naar top