COVID-19

We zijn weer open: wat we doen om jou te beschermen !

Vanaf nu kan je weer terecht aan ons onthaal. Om dit veilig te maken, hebben we een aantal maatregelen getroffen en spreken we graag de volgende dingen met je af. Let op: vanaf 8 juni zijn de zomeruren van kracht. 

Om drukte te vermijden, vragen we je om toch zoveel mogelijk online of per mail (reservatie@ccleopoldsburg.be) te boeken. Je kan ons bij vragen ook telefonisch bereiken. 

Jouw en onze veiligheid zijn nu onze eerste prioriteit! 
Gelieve daarom deze afspraken te respecteren om samen met ons de verspreiding van het virus aan onze balie te voorkomen, wij zullen dat ook doen: 

Social Distancing 

 • Gebruik de juiste deur: ingang voor de balie via de hoofdingang, uitgang via de zijingang 
 • Respecteer het toegelaten aantal personen, zo wordt het niet te druk (je merkt dit aan de vakjes op de grond, één vakje per persoon) 
 • Hou steeds 1,5 meter afstand en volg de pijlen en borden die de looproutes aangeven, zo kom je niet met ‘tegenliggers’ in contact 
 • Hou rekening met de afstandsvakjes van 1,5 meter op de grond in de wachtrij 
 • Moet je elkaar toch kruisen, doe dat dan op een plaats waar er ruimte voor is 
 • Om jou en onze medewerkers te beschermen, is er een plexiwand geplaatst aan het loket, zodat er geen vochtdruppeltjes kunnen worden verspreid 
 • Kom alleen, deze regel geldt niet alleen in de winkels 
 • Hou je bezoek kort en blijf niet langer in het gebouw dan nodig 
 • Als mensen elkaar passeren is het besmettingsrisico beperkt, maar gesprekken van meerdere minuten in een gesloten ruimte, hebben wel een hoog verspreidingsrisico, dus wil je een praatje maken (op afstand) met bekenden, doe dit dan best buiten na afhandeling van je baliebezoek 
 • Blijf zoveel mogelijk van thuis uit doen via de website of telefonisch, kom enkel naar de balie als het niet anders kan

Hygiëne

 • Blijf de hygiëneregels volgen en ontsmet je handen als je binnenkomt aan de handgeldispensers 
 • We ontsmetten het gebouw en de klinken/kranen/oppervlakken meermaals per dag en ook de balie en het bancontactapparaat worden na elk gebruik ontsmet 
 • We zetten ramen en deuren open om het gebouw voldoende te verluchten 
 • Betaal elektronisch of via overschrijving (cash is voorlopig niet mogelijk) 
 • Je mag handschoenen dragen, maar dit wordt door de overheid niet aangeraden en let er op dat je dit op de juiste manier doet 
 • Raak je gezicht niet aan 
 • Als je niest of hoest, doe dit dan in je elleboog om omstaanders niet te besmetten 
 • Tips in verband met toiletbezoek: 
  - Doe het deksel naar beneden als je doorspoelt (er komt dan een wolk mogelijk besmette partikels naar boven) en laat dit naar beneden 
  - Was zoals altijd je handen na het toiletbezoek
 • Draag een mondmasker, wij zullen dat ook doen. Als twee mensen waarvan eentje besmet een masker dragen, is het besmettingsgevaar verwaarloosbaar, draagt een besmet persoon geen masker, dan is die nog steeds heel besmettelijk voor mensen die wel een masker dragen. Zorg voor elkaar!
  Bekijk hier hoe je een masker draagt of hier hoe je er zelf één kan maken. 
 • Ben je ziek? Stel je bezoek dan uit of contacteer ons via mail of telefoon

Uitgestelde & geannuleerde voorstellingen

Hier vind je een overzicht van alle uitgestelde & geannuleerde voorstellingen. U als bezoeker werd persoonlijk gecontacteerd hierover. Indien niet, gelieve contact op te nemen met het onthaal.

Ticketverkoop 

De ticketverkoop voor volgend seizoen start iets later dan je van ons gewend bent. Ben je abonnee of houder van een LEO-pas, dan mag je al boeken vanaf 11u op 13 juni (online). De online losse ticketverkoop – ook voor de vorming – start om 19u op vrijdag 25 juni. Je vindt alle info over die timing hier

Achter de schermen zijn we al volop aan het werk om plannen uit te werken om ook die activiteiten veilig te laten verlopen. We houden je op de hoogte van de plannen! 

Je boekt eenvoudigweg van thuis uit per mail (reservatie@ccleopoldsburg.be), online of telefonisch (011/34.65.48). Lukt dat je niet, dan ben je welkom aan de balie tijdens onze openingsuren. Let op: intussen in de zomerregeling van kracht. 

Ben je abonnee of houder van een LEOpas, dan krijg je nog een persoonlijke e-mail van ons met verdere info in de week van 8 juni. 

Wat als… 

Je tickets zou boeken voor activiteiten die uiteindelijk toch niet mogen/kunnen doorgaan? Dan proberen we een nieuwe datum te zoeken of krijgt u het volledige bedrag terugbetaald. Maar wij hopen allemaal dat het virus snel onder controle is! 

Activiteiten in onze gebouwen

Voorlopig is enkel onze balie geopend, andere activiteiten in het gebouw (zoals lessen, vergaderingen en zaalshows) zijn nog niet mogelijk.
Hou deze pagina in de gaten voor de laatste info, we zullen deze voortdurend updaten naarmate de situatie evolueert. 

CC Kaffee & cafetaria buurthuis

CC Kaffee is geopend op weekdagen van 10.00-18.00 uur (donderdag gesloten) en 13.00-18.00 in het weekend.
Cafetaria Buurthuis is elke dag geopend vanaf 14u30, op vrijdag vanaf 18u30. Gesloten op maandag.

TOT SLOT 

Zoals vooraan al vermeld staat: jouw veiligheid is voor ons van het grootste belang! Bedankt om de regels na te leven! Zorg goed voor jezelf en voor elkaar. Samen komen we hierdoor!