MUZIEK Lien Van de Kelder, Mauro Pawlowski, Jan De Smet, Wouter Berlaen, Ad Cominotto & Stoy Stoffelen | Smartschade

Tickets

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 25,00
Actieprijs: € 23
Voorverkoopprijs: € 24
Basisprijs: € 25
Abopas 2019-2020: € 22
Leopas 2019-2020: € 22
TROEPkaart 2019-2020: € 7
SMARTSCHADE neemt een diepe duik in de schaamteloze onderbuik van het Nederlandstalige lied : smachtelijke smartliederen en liederlijke levenslessen, precieuse parels en slempige slapstick… kortom: een juiste beschrijving is hiervoor nog niet uitgevonden, maar wordt al wel gespeeld door een even waanzinnig als wonderlijk sextet!

Met Gedeelde Smart werden reeds prachtige verdoken liedjes blootgelegd. Deze voorstelling verwarmde kille theaterzalen en veroorzaakte hier en daar een hoge bloeddruk of liet menig hart sneller slaan… SMARTSCHADE gaat nog iets verder en graaft nog dieper in de schatkist.

In de rangen vinden we nu ook nieuwkomer Mauro Pawlowski, connoisseur van velerlei muziekjes. Een wonderbaarlijke maar ijzersterke aanwinst bij een al indrukwekkende bezetting. Daarmee bestaat het sextet uit Lien Van de Kelder, Mauro Pawlowski , Jan De Smet, Wouter Berlaen , Ad Cominotto en Stoy Stoffelen.

In de gelederen vinden we dus enkel adepten van het betere lied, dat ze dan ook alle eer zullen aandoen met smachtende vocalen en vingervlugge riedels.

Met:
Lien Van de Kelder – zang
Mauro Pawlowski - zang & gitaar
Jan De Smet - zang & een hele resem nieuwe-snaarinstrumenten
Wouter Berlaen - bas & zang
Ad Cominotto - klavieren & accordeon
Stoy Stoffelen - drums & percussie

In dit filmpje kan je hun vorig werk bewonderen!