HUMOR Soe Nsuki | Soetopia

Tickets

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 15,00
Actieprijs: € 13
Voorverkoopprijs: € 14
Basisprijs: € 15
Abopas 2019-2020: € 12
Leopas 2019-2020: € 12
TROEPkaart 2019-2020: € 7
Soe Nsuki (nog te zien als deelnemer in De Slimste Mens ter Wereld 2018) is dj, breakdancer én comedian. Met Soetopia brengt ze een ultieme feel good show: bloemetjes plukken, 4 broers hebben, arm zijn en croque-monsieurs eten. Eén belofte: u komt buiten als een gelukkiger mens! Het voorprogramma van Soe is Rik Van Geel.

Deze voorstelling heeft het TROEP-label. Ben je tussen 16 en 25? Dan is dit zeker iets voor jou.

In haar eerste zaalshow neemt ze het publiek mee op reis door het onvoorspelbare landschap van Soetopia, het land der eeuwige positiviteit. Een land waar de glazen overvol zijn, maar waar tegenslag ook zijn plaats heeft. Wordt er gelachen? Ja! Wordt er geweend? Ja! Wordt er geld uitgedeeld? Misschien!

Kom kijken als u klaar bent om een avondje te genieten van de energiebom die Soe is. Eén belofte: u komt buiten als een gelukkiger mens!

Het voorprogramma van Soe is Rik Van Geel. Toen Rik in 2002 afstudeerde van het Herman Teirlinck Instituut stond er hem een prachtige carrière als performer te wachten... Nu vertelt hij op zijn typisch laconieke manier hoe het allemaal anders is gelopen dan verwacht, en hoe hij langs allerlei omwegen uiteindelijk toch weer op het podium is beland.

Website: www.soensuki.be