Solidariteitswerking Ons Centrum - Dagelijkse Kampse kost

Tickets

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 4,00
Actieprijs: € 3
Voorverkoopprijs: € 3,5
Basisprijs: € 4
Abopas 2017-2018: € 2
Na het succes vorig seizoen verovert deze enthousiaste bende weer ons podium. Met veel humor vertellen ze over de dagelijkse strijd van mensen in armoede. Regie: Ingrid Dullens.
(Org. vzw Ons Centrum Leopoldsburg & RIMO Limburg)

Na de voorstelling nodigt RIMO Limburg je hartelijk uit voor een drankje!

Een twintigtal vrijdagen improviseren, schrijven en repeteren de spelers van Solidariteitswerking Ons Centrum met veel enthousiasme en plezier, en dit al voor het tweede jaar op rij! Hun eerste voorstelling Iedereen verdient een goed gevoel, vorig seizoen tweemaal met veel succes te gast in onze schouwburg, was een unieke theaterproductie waarin zijzelf en hun psychische gezondheid centraal staan.

Aan de hand van persoonlijke verhalen en ervaringen vertalen de spelers op humoristische wijze de vele knelpunten en grote uitdagingen waar zij dagelijks mee te maken krijgen.

Hierin wordt zowel hun eigen verhaal als dat van de hulpverlener belicht.

Ons Centrum is sinds januari 2016 een erkende vereniging in Leopoldsburg waar armen het woord nemen. Ons centrum wordt ondersteund door RIMO Limburg. De bedoeling van dit theaterstuk is om geestelijke gezondheidszorg toegankelijker te maken voor de meest kwetsbaren.

Ook deze nieuwe theaterproductie wordt weer begeleid door theatermaker Ingrid Dullens en ondersteund door Karima Boutliss vanuit RIMO Limburg.

Meer info vind je op de facebook-pagina van Ons Centrum: https://www.facebook.com/Ons-Centrum-Solidariteitswerking-Leopoldsburg