TE GAST Sonja Kimpen | Méér energie, minder excuses

Tickets

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 5,00
Actieprijs: € 4
Voorverkoopprijs: € 4
Basisprijs: € 5
Abopas 2019-2020: € 3
Leopas 2019-2020: € 3
Promocode: € 0
In dit inspirerende seminar gebruikt Sonja haar enthousiasme, haar jarenlange doorleefde ervaring en humor om jou eindelijk te verlossen van alle mogelijke excuses om niet fit en energiek te zijn. Je gaat gegarandeerd vrolijk naar huis met massa's onmiddellijk toepasbare tips en tricks!

Sonja Kimpen, master in de bewegingswetenschappen, pionierde 20 jaar geleden in België met haar gedachtegoed en coachstrategieën. Zij volgt hiervoor de wetenschappelijke evoluties op de voet. De nieuwste bevindingen over hersen- en hormonenwerking bevestigen nu haar jarenlange toegepaste inzichten.

Met 15 bestsellers, verkocht Sonja Kimpen reeds meer dan één miljoen boeken. Haar primetime tv-programma’s hadden een grote bijval en worden internationaal overgenomen. Ze is een veel gevraagd spreker omdat ze een publiek kan enthousiasmeren door haar stimulerend taalgebruik. Haar fundamentele inzichten maken haar al jarenlang tot de autoriteit in Vlaanderen op het gebied van vitaliteit. Ze runt het bedrijf Synergie dat een inspiratieplek is voor coaching, training, advies, opleidingen en onderscheidende voedingsmiddelen.

Het juiste inzicht geeft altijd een boost aan motivatie! Wil je een leven vol kwaliteit en energie zonder diëten en fanatiek gedrag? Kom dan luisteren!

Ter ere van Werelddiabetesdag schenkt Sonja Kimpen de opbrengst van de avond aan het project ‘Sport en diabetes’ van de VUB.