KINDERTHEATER Sprookjes Enzo | De Tuin (1,5-3 jaar)

Tickets

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 8,00
Actieprijs: € 7,5
Basisprijs: € 8
Abopas 2020-2021: € 7
Leopas 2020-2021: € 7
Magische, sprookjesachtige en interactieve voorstelling voor peuters. Ga binnen in De Tuin en neem een ster als kussen, laat de vlinders vliegen en kijk hoe vissen zwemmen in de lucht. Er zijn wolken in de vorm van een spiegel, de nestschommel, magische eieren, … De Tuin is één groot spel: kinderen en (groot)ouders volgen de aanwijzingen van de acteurs en worden hoofdrolspelers in hun eigen verhaal.

Een magische voorstelling voor peuters.

Welkom! Ga binnen in De tuin. Neem een ster als kussen, laat de vlinders vliegen en kijk hoe vissen zwemmen in de lucht. En dan zijn er nog de wolken in de vorm van een spiegel, de nestschommel, de magische eieren… Vertel mee ons verhaal. Neem je mama of papa of oma of opa mee naar het theater, we verwachten jullie.

De tuin is één groot spel: kinderen en (groot)ouders volgen samen de aanwijzingen van de acteurs en worden de hoofdrolspelers in hun eigen verhaal. Deze sprookjesachtige interactieve voorstelling slaagt erin het kleinst denkbare publiek te boeien en stimuleert (groot)ouders verhalen te vertellen aan hun (klein)kind.

Spel: Peter Dewel & Ilke Teerlinck
Concept: Marcello Chiarenza & Patrick Lynch
Regie & licht: Pietro Chiarenza
Scenografie: Marcello & Pietro Chiarenza
Muziek: Carlo Cialdo Capelli
Grafisch ontwerp: Margot de Group

Maximum 70 toeschouwers.
Duurtijd: 45 minuten

Website: www.sprookjes.be