TE GAST Leo Bormans en Saitoti Kitasho | Masai, zoektocht naar Hoop en Geluk

Tickets

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 20,00
Voorverkoopprijs: € 19
Basisprijs: € 20
Abopas 2019-2020: € 15
Leopas 2019-2020: € 15
Geluksonderzoeker Leo Bormans, auteur van ‘The World Book of Happiness’ ging samen met Trias op zoek naar geluk in Tanzania. Op 20 november deelt deze internationaal gewaardeerde keynote spreker zijn ervaringen en geluktips bij ons in Leopoldsburg.

In Tanzania ontmoette Leo Saitoti Kitasho. Hij werd opgevoed bij de Masai. Vanaf zijn tiende kreeg hij echter de kans om naar school te gaan. Hij is nu 36 en heeft zich ontpopt tot een gedreven medewerker van ontwikkelingsorganisatie Trias én tot de officiële leider van zijn bevolkingsgroep van 10.000 Masai.

Wij halen geluk uit dingen die we doen, uit ondernemen dus. Van je leven in eigen handen kunnen nemen. Ik zag hoe Saitoti zijn ziel legde in zijn werk, in hoopvolle projecten die mensen in hun ondernemerschap vooruithelpen, op weg naar meer geluk. Nu komt Saitoti voor een week naar België. Het is de tweede keer dat hij zijn land verlaat. Hij vertelt zowel over het leven bij de Masai als wat hem gelukkig maakt.”

Leo en Saitoti geven slechts een beperkt aantal lezingen in België waar ze hun gelukstips delen. Gun jezelf het geluk erbij te zijn!

Met je deelname aan de avond ondersteun je het ontwikkelingswerk van Trias. Meer info vind je op: www.trias.ngo.