MUZIEK The Bootleg Eighties

Tickets

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 23,00
Actieprijs: € 21
Voorverkoopprijs: € 22
Basisprijs: € 23
Abopas 2019-2020: € 20
Leopas 2019-2020: € 20
De legendarische jaren ’80 band The Wild Boys komt naar België voor een trip down memory lane. Verwacht je aan hits van het legendrische decennium, met onder andere Wham!, Culture Club, Eurythmics, Depeche Mode, Lionel Richie, Phil Collins, Simple Minds,… Haal die beenwarmers maar naar boven en kom verkleed!

Zullen de jaren ’80 ooit uit het collectieve geheugen vervagen? Het lijkt wel alsof niemand dat decennium vol briljante muziek, fantastische films en vaak twijfelachtige mode kan of wil vergeten. Ook hippe millennials omarmen vandaag weer met alle plezier de unieke liedjes en fascinerende stijl.

Klinkt herkenbaar? Begin dan alvast te glimlachen en maak die dansbenen klaar, want met The Bootleg Eighties komt weldra dé ultieme reden ter verering van de jaren ’80 hierheen!

De fonkelnieuwe liveshow van Transmedia742 – eerder ook het productieteam achter het fenomeen The Bootleg Sixties – is opnieuw niets minder dan een totaalervaring. Dat dankt de show aan een niet te evenaren geluid- en lichtspel, meerdere imposante projecties én uiteraard een reeks fantastische songs, live gebracht door Wild Boys – zondermeer de strafste eighties band uit heel het Verenigd Koninkrijk.

De show trapt in oktober 2019 af in Nederland en komt naar België in januari 2020. Kortom: gooi je beenverwarmers nog niet weg, haal die legging opnieuw boven en zoek snel naar een fout trainingsjasje, want de jaren ’80 zijn terug!