CONCERT The Dusty Millers | Remember Tennessee

Tickets

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 13,00
Actieprijs: € 11
Voorverkoopprijs: € 12
Basisprijs: € 13
Abopas 2018-2019: € 10
Leopas 2018-2019: € 10
Jongerenkaart 2018-2019: € 7
groepskorting (vanaf 10 p.): € 11
Jonge zangeres vertolkt country en bluegrass songs van Norah Jones, Dolly Parton, Elvis en Linda Ronstadt, samen met muzikanten van o.m. Kadril op gitaar, banjo, bas, drum en viool.

Enige concert in Limburg

Zes dynamische muzikanten van verschillende muzikale werelden komen samen om The Dusty Millers te vormen. Komend uit blues, jazz, klassiek, rock en folk spelen The Dusty Millers country, blues en traditionele muziek met hun eigen kenmerkende en originele sound.

Met Remember Tennessee nemen The Dusty Millers je mee op een muzikale reis naar de Amerikaanse country, bluegrass en folkmuziek. Ze brengen een mooie mix van vrolijke, opzwepende en ingetogen nummers waar ze hun eigen kenmerkende en originele toets aan geven.

Met zang, mondharmonica, gitaar, banjo, bas, drum en viool brengen ze de country en bluegrass tot leven.

Zin in een onvergetelijke muzikale avond? Kom dan zeker meeswingen of laat je ontroeren door de muziek van Dolly Parton, Norah Jones, The Broken Circle Breakdown, Elvis Presley, The Carolina Chocolate Drops, Linda Ronstadt en nog vele anderen.

The Dusty Millers is een band die vol zit met getalenteerde muzikanten. U zal enkele muzikanten ongetwijfeld herkennen wanneer u ze ziet, een deel van de band speelt namelijk ook in de bekende folkgroep KADRIL.

The Dusty Millers bestaan uit:

Heather Grabham: Zang, mondharmonica.
Ina Van Roey: Zang, gitaar.
Erwin Libbrecht: Zang, banjo, gitaar.
Diede Verpoest: Viool, zang.
Koen Dewaele: Bas.
Pieter-Jan Jordens: Drum.

>> website
https://spark.adobe.com/page/DRgkz2dEGaQAp/

>> De jonge zangeres Ina Van Roey en The Dusty Millers met een beklijvende versie van het Johnny Cash-nummer Wayfaring Stranger