The Rappel Sisters | ism Cultuursmakers LHE

Tickets

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 5,00
The Rappel Sisters is een 3-koppige zanggroep, die klassiekers uit de oude doos terug tot leven brengt en hedendaagse songs in een jasje vol 'swing' steekt. Doe daarbij nog vrolijke danspasjes in aangepaste kleurrijke kledij, en amusement is verzekerd! Een ware opkikker in de donkere wintermaanden!

In het eerste deel brengen ze klassiekers uit de oorlogsjaren terug tot leven. Swingende muziek van artiesten als The Andrews Sisters en Dean Martin komen aan bod, met daarbij verfrissende danspasjes. Je kan niet anders dan er vrolijk van worden.

Na een korte pauze nemen ze ons mee in een muzikale reis doorheen de tijd: swing, rock 'n roll, disco ... het komt allemaal aan bod! Ook hedendaagse songs worden in een retro jasje gestoken. Uiteraard ook met de swingende danspasjes uit onze jonge jaren! Blijven zitten wordt moeilijk, iedereen mag zich laten gaan!

In samenwerking met Cultuursmakers LHE:

Als inzet van 2024 met herdenking van 80 jaar bevrijding en het Cultuursmakers-jaarthema ‘Geef kleur aan Cultuur’ wil Cultuursmakers LHE iedereen, lid of niet, aan een democratische prijs laten meegenieten van deze vrolijke muziek ‘uit de oude doos’, die, dank zij de Rappel Sisters, nog niets aan kleurrijke frisheid heeft ingeboet!